Εβελίνα Παπούλια: Είναι ή όχι γυναίκα καριέρας; (Photos)
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: Είναι ή όχι γυναίκα καριέρας; (Photos)

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε η Εβελίνα Παπούλια.

Η ηθοποιός, μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει αν είναι ή όχι, αυτό που λέμε "γυναίκα καριέρας".

Εβελίνα, τι σε έκανε μετά από μία μεγάλη επιτυχία όπως το Τατουάζ και έναν ρόλο δραματικό, να μεταπηδήσεις στην κωμωδία;

Αυτό το κάνω πάντα στην καριέρα μου. Δεν ήθελα να είμαι μια ηθοποιός που τη στιγματίζει κάποια ταυτότητα. Μου αρέσει να μεταπηδώ σε διαφορετικά είδη όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο. Για παράδειγμα, φέτος κάνω κωμωδία στην τηλεόραση και θα παίξω τραγωδία στο θέατρο, την «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, στο θέατρο Τέχνης.

Ο ρόλος της Ράνιας σου ταιριάζει ως «ψυχοσύνθεση»; Νιώθεις ότι είσαι κι εσύ κάπως αντισυμβατική στη ζωή σου;

Αντισυμβατική δεν ξέρω αν είμαι αλλά σίγουρα μου αρέσει η ελευθερία σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Δεν μπορώ την καταπίεση, δεν μου αρέσει η μονοτονία και δεν θέλω να πηγαίνω κόντρα στα θέλω μου. Άλλωστε, όσο μεγαλώνω στόχος μου είναι να μειώνω τα πρέπει στη ζωή μου και να συμβαδίζω με τα θέλω μου.

Αντίστοιχα, Μαρία, εντοπίζεις κοινά στοιχεία με την ηρωίδα που υποδύεσαι;

Η Τζέμα είναι μία καλή φίλη, το ίδιο κι εγώ. Είναι εργασιομανής, εγώ ίσως όχι τόσο, αλλά και για μένα είναι σημαντική η δουλειά μου. Η επαγγελματική μου ζωή με αφορά πολύ, θέλω να νιώθω ότι είμαι καλή.

Είσαι γυναίκα καριέρας;

Όχι, αλλά ακόμη και το λαχείο να κέρδιζα θα συνέχιζα να δουλεύω! Δεν θα μπορούσα να είμαι σε μόνιμες διακοπές.

Είσαι από τις ηθοποιούς που σου έχουν ταιριάξει οι κωμικοί ρόλοι...

Από τη στιγμή που έκανα τηλεόραση, έκτοτε κάνω μόνο κωμωδίες. Νομίζω βέβαια ότι αυτό συμβαίνει με πολλούς ηθοποιούς, όπως θα βγουν στο γυαλί, εκεί τους τοποθετούν.

Από την άλλη πλευρά, το μεγάλο στοίχημα είναι σε κάθε ρόλο, με κάθε ηρωίδα να είμαι διαφορετική. Θέλω, με δικά μου τεχνικά χαρακτηριστικά, να κάνω διαφορετικούς ανθρώπους.

Το δράμα θα σε ενδιέφερε;

Φέτος, στο θέατρο Νέου Κόσμου, στην παράσταση «Love not - Το πείραμα μιας σχέσης», κάνω κάτι διαφορετικό, οι περισσότεροι μου λένε ότι δεν με έχουν ξαναδεί έτσι. Γενικά, λοιπόν, ναι, θα με ενδιέφερε πολύ το δράμα. Αν, μάλιστα, με ρωτάς, μου αρέσει περισσότερο το δράμα από την κωμωδία, είπε στο TV Κους κους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved