GNTM: Οι ερωτικές διαπλοκές των παικτριών (photos)
Showbiz

GNTM: Οι ερωτικές διαπλοκές των παικτριών (photos)

Τα ερωτικά μπερδέματα των παικτριών του «GNTM» φαίνεται πως χώρισαν το άλλοτε παρεάκι της «Τριάδας της φωτιάς».

Τα κορίτσια του πρώτου κύκλου του «Greece’s next top model», μέσα από τη συχνότητα του star channel, πρωταγωνιστούν σε ερωτικές ίντριγκες και υπάρχει θα λέγαμε μια κάποια ανταλλαγή… πρώην.

Η Κάτια, η διαπλοκή και ο σύντροφος που.. δεν υπάρχει

Παρά το γεγονός ότι Εύη Ιωαννίδου και Μικαέλα Φωτιάδη ήταν αχώριστες, πλέον δε μιλάνε καν. Και για όσους αναρω­τιούνται ποια είναι η αιτία, θα σας εξηγήσουμε αμέσους τώρα: Η αφορμή είναι ένας άντρας.

Η Εύη Ιωαννίδου, παλιότερα είναι γνωστό ότι έβγαινε με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σπυριλιώτη, ο οποίος ασχολείται με τη γυναικεία ένδυση, αλ­λά εκείνος την άφησε για τα μάτια της Μικαέλας. Όπως λένε οι πληροφορίες, οι δυο τους έβγαιναν ακόμα μα­ζί, όταν ένα βράδυ έγινε η γνωριμία του Αλέξανδρου με τη Μικαέλα κι εκείνος πολύ απλά μαγεύτηκε. Ήταν η εποχή που η Μικαέλα είχε μόλις χωρίσει από τον πρώην σύντροφο της και πατέρα του παιδιού της, Γιάννη Μπορμπόκη, ένας χωρι­σμός όμως που ήταν δική της απόφαση και κατά συνέπεια εκείνη ήταν μόνη και διαθέσιμη. Μετά από ένα σύντομο φλερτ και μια πολύ έντονη πολιορκία από πλευράς του, το «κάστρο» Μικαέλα έπεσε και πλέον οι δύο τους είναι μαζί.

Σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ, Μικαέλα και Αλέξανδρος γιόρτασαν μαζί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στον Νίκο Βέρ­τη. Και μάλιστα, δεν δίστασαν να έχουν στιγμές πάθους μπροστά στα αδιάκριτα βλέμματα και το φωτογραφικό φακό, καθώς είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν έχουν κάτι να κρύ­ψουν. Όσο για την αντίδραση της Εύης όταν το έμαθε; Φυσι­κά και θύμωσε, ιδιαίτερα με την πρώην κολλητή της, αφού θεώρησε ότι της πήρε τον άντρα μέσα από τα χέρια. Έκτοτε οι δυο τους δεν αλλάζουν ούτε «καλημέρα» και η Εύη δεν πρόκειται να ξεπεράσει ποτέ αυτό που συνέβη, όπως λένε άν­θρωποι που την ξέρουν καλά.

Αυτά όλα, όμως δεν την εμπόδισαν να πάει παρακάτω, πολύ σύντομα και μάλιστα με έναν άλλο άντρα "γνώριμο" από τη σχέση του με μια άλλη κολλητή του GΝΤΜ.

Η Εύη με τον πρώην της Μέγκι

Λίγες ημέρες πριν εμφανιστεί η Μικαέλα με τον Αλέξανδρο στο Νίκο Βέρτη, λοιπόν, η Εύη Ιωαννίδου αντάλλαζε φιλιά πάθους στην «Ιερά Οδό» με τον Πάνο Παπάχρηστου, τον πρώην σύντροφο της Μέγκι Ντρίο.

Είναι το νέο ζευγάρι που κυκλοφορεί στην πόλη το τελευταίο διάστημα και μάλιστα τα φωτογρα­φικά στιγμιότυπα προδί­δουν ότι είναι και full in love. Το μοντέλο και παίκτρια του πρώτου κύ­κλου του GΝΤΜ και ο γοητευτικός σύντροφος της, Πάνο Παπαχρήστου, επίσης δεν κρύβονται από τους φωτογραφι­κούς φακούς και όπως λένε όλοι, ζουν μια σχέ­ση γεμάτη πάθος και έρωτα. Πρόκειται για τον νεαρό επιχειρηματία που είχε ειδύλλιο και με τη Μέγκι Ντρίο, όταν η τε­λευταία αποχώρησε από το show μοντέλων.

Οι δυο τους πρόσφατα απαθανατίστηκαν να δια­σκεδάζουν σε βραδινό κέντρο και ήταν ιδιαίτε­ρα εκδηλωτικοί και τρυ­φεροί ο ένας με τον άλλον, μη κρύβοντας τον ερωτά τους. Μια άλλη φορά ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε να κάνουν βόλτα στο Κολωνάκι, με το ζευγάρι να φαίνεται στα καλύτερα του.

Η αντίδραση της Μέγκι

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, στο νυ­χτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι ΜΕΛΙSSES μαζί με την Τάμτα. Ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» τη στιγμή που αντάλλασσαν «καυτά» φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκρι­τα βλέμματα.

Οι φωτογραφίες προβλήθη­καν στον «αέρα» της εκπομ­πής «Ευτυχείτε» και η Μέγκι Ντρίο που βρισκόταν στο πάνελ έπαθε σοκ. Όπως εξομολογήθηκε, οι δυο τους ήταν ζευγάρι όταν βγήκε από το GΝΤΜ.

«Έχω πάθει σοκ. Ήταν δικό μου πρώην ερωτικό τράβηγμα και τώρα το είδα. Τα είχαμε όταν βγήκα από το GΝΤΜ. Δεν το ήξερα. Είναι 22 χρονών, ασχολείται με τις επιχειρή­σεις του πατέρα του», είπε η Μέγκι Ντρίο.

Ούτε κι εκείνη έχει πλέον σχέσεις με την Εύη και τη Μικαέλα. Όσο για το αν πειράχτηκε που η πρώην φίλη της τα έχει με τον πρώην σύντροφο της, αυτό το ξέρει μόνο η ίδια, καθώς δεν έχει μιλήσει σε κανέναν γι’ αυτό...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved