GNTM: Αυτά είναι τα νέα ειδύλλια (photos+video)
Showbiz

GNTM: Αυτά είναι τα νέα ειδύλλια (photos+video)

Oι διαγωνιζόμενες του «GNTM» χτυπήθηκαν από τον φτερωτό τον έρωτα και διανύουν μια όμορφη περίοδο στην προσωπική τους ζωή.

Τα κορίτσια που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από το «Greece’s next top model» είναι στα καλύτερά τους και απολαμβάνουν τη συντροφικότητα, ενώ μάλιστα πραγματοποιούν δημόσιες εμφανίσεις με τους συντρόφους τους.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τι παίζει!

ΛυδίαΓιάννης Σπαλιάρας

Πολλές φήμες πυροδότησε η κοινή εμφάνιση της πρώην διαγωνιζόμε­νης του GΝΤΜ, Λυδίας, και του Γιάννη Σαλιάρα σε θεατρική πρεμιέ­ρα. Οι δυο τους, όπως φαίνεται, κατέφτασαν μαζί στο θέατρο, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους με ερωτήματα...

ΑσημίναΝώντας Παπαντωνίου

Πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Αση­μίνα σε γνωστό club στο Κολωνάκι μαζί με τον πρώην της Ιωάννας Τούνη, τον μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου και από τότε, οι φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι «οργιάζουν».

Κάτια Γιώργος Λάγιος

Η Κάτια, μετά το τέλος της σχέσης της με τον πρώην σύντροφό της Γιάννη Χαλβατζή με τον οποίο ήταν ακόμα ζευγάρι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, έκανε πρόσφατα την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του νέου άνδρα που της έχει «κλέψει» την καρδιά. Η Κάτια πήρε τον αγαπημένο της, Γιώργο Λάγιο, και τις ημέρες των γιορτών βρέθηκαν στη χιονισμένη Ελβετία όπου και πέρασαν υπέροχα.

Λίγες ημέρες αργότερα οι δυο τους βρέθηκαν να διασκεδάζουν σε νυχτερινό κέντρο και ήταν πολύ ερωτευμένοι.

Σουζάνα Gio Melody

Η Σουζάνα, πριν από λίγες μέρες συμμετείχε σε επίδειξη μόδας στο Ζάππειο, στο πλαίσιο της ΑΧDW, και εκεί βρέθηκε για να τη χειροκροτήσει ο σύντροφος της, ο ράπερ Gio Melody. Το ζευγάρι, μάλιστα, πόζαρε αγκαλιασμένο και χαμογελαστό για τους φωτογράφους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved