Χρύσα Σπηλιώτη: Η θεατρική παράσταση στη μνήμη της και η συγκίνηση Ρόχα - Παπαθανασίου στη σκηνή
Showbiz

Χρύσα Σπηλιώτη: Η θεατρική παράσταση στη μνήμη της και η συγκίνηση Ρόχα - Παπαθανασίου στη σκηνή

Το Τ.Α.Σ.Ε.Η. (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) πραγματοποίησε μια μεγάλη εκδήλωση για την παρουσίαση του Θεατρικού Ημερολογίου- Λευκώματος του 2020, με θέμα «Έλληνες Καλλιτέχνες σε όλη τη Γη».

Στην εκδήλωση αυτή έδωσαν το παρών σπουδαίοι ηθοποιοί και όχι μόνο.

Ο Ζαχαρίας Ρόχας και η Αννέτα Παπαθανασίου μίλησαν για τη Χρύσα Σπηλιώτη, η οποία έφυγε άδικα από τη ζωή πριν από ενάμιση χρόνο.

Η συνάδελφος λοιπόν και αδελφική φίλη της Χρύσας Σπηλιώτη, ανέφερε πως ήταν λυπημένη που αντί για την φίλη της, ήταν αυτή που ανέβηκε στη σκηνή για να μιλήσει για εκείνη.

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Χρύσα Σπηλιώτη, όχι όμως για το πόσο καλή ηθοποιός ήταν- αυτό ήταν κάτι που το γνώριζαν όλοι- αλλά για το πώς ήταν ως άνθρωπος.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος θα παρουσιάσει το έργο «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;» της Χρύσας Σπηλιώτη, σε σκηνοθεσία Σοφίας Πάσχου, στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών, από το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020.
Τα έσοδα της παράστασης αυτής θα δοθούν στο Τ.Α.Σ.Ε.Η.

Η Αννέτα Παπαθανασίου μιλά για τη Χρύσα Σπηλιώτη:

Λίγα λόγια για το έργο:


Ποιος ανακάλυψε την Αμερική; Η Λίζα και η Καίτη μεγαλώνουν μαζί προσπαθώντας να απαντήσουν η κάθε μια με τον δικό της τρόπο στις ερωτήσεις του σχολείου και στα ερωτήματα της ζωής. Οι δύο ηρωίδες διανύουν το δρόμο της ενηλικίωσης και της ωρίμανσης μέσα από διεκδικήσεις, όνειρα, ματαιώσεις. Στο τέλος, βρίσκονται ξανά μαζί, επιχειρώντας να απαντήσουν στο ίδιο εναρκτήριο ερώτημα της ζωής (και του έργου): ποιος είναι αυτός που ανακαλύπτει και τι, τελικά, καταφέρνει να βρει μέσα από όλη αυτή την αναζήτηση;

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved