Ειρήνη Παπαδοπούλου-Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Οι φήμες τους θέλουν να παντρεύονται - Τι ισχύει;
Showbiz

Ειρήνη Παπαδοπούλου-Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Οι φήμες τους θέλουν να παντρεύονται - Τι ισχύει;

Τα δημοσιεύματα θέλουν την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η Ειρήνη και ο Αλέξανδρος ζουν έναν μεγάλο έρωτα, που, αν και πρόσφατος -ξεκίνησε μόλις το περασμένο φθινόπωρο- μοιάζει να κινείται με ταχύτητα φωτός. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας που συγκατοικούν σχεδόν από τον πρώτο μήνα της σχέσης τους τις γιορτές πραγματοποίησαν ένα ταξίδι για δύο στη Νέα Υόρκη, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει φουντώσει η φήμη ότι ο πελαργός έρχεται και μαζί του και ο γάμος. Κάτι τέτοιο, όμως απέχει από την πραγματικότητα, τουλάχιστον προς το παρόν...

Καλά ενημερωμένη πηγή από το περιβάλλον της Ειρήνης Παπαδοπούλου αποκαλύπτει στη Realnews ότι ούτε εγκυμοσύνη υπάρχει ούτε πρόταση γάμου.

«Η Ειρήνη ζει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της αλλά δεν βιάζεται να κάνει το επόμενο βήμα. Προτεραιότητα της είναι η επικοινωνία του νέου της τραγουδιού και η θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει», λέει χαρακτηριστικά.

Η Ειρήνη ζει τον απόλυτο έρωτα, αλλά έχει αποφασίσει να αφήσει τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς βιασύνη. Αυτές τις αποφάσεις τις συζητά μόνο με άτομα της εμπιστοσύνης της στα οποία κοινοποιεί και τα επόμενα βήματα της τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους κατάλαβαν ότι κάτι πολύ δυνατό υπάρχει ανάμεσα τους. Πήραν, μάλιστα, την απόφαση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ είχαν συμπληρώσει μόλις έναν μήνα σχέσης. Το γεγονός ότι ο Αλέξανδρος ως τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, κατοικεί στη Θεσσαλονίκη ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησαν την Ειρήνη στην απόφαση φέτος να δουλέψει στη συμπρωτεύουσα.

Η Θεσσαλονίκη έγινε η έδρα της αφού εκεί έκανε το ντεμπούτο της στο θεατρικό σανίδι, πρωταγωνιστώντας στο έργο «Ομματα δακρωμένα - Ενα γράμμα για την Τραπεζούντα» του Δήμου Αβδελιώδη. Μετά τη θερμή υποδοχή του κοινού, μάλιστα, η παράσταση συνεχίζεται στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη» έως τις 26 Ιανουαρίου. Ο Αλέξανδρος και η Ειρήνη είναι απόλυτα ευτυχισμένοι γι' αυτό που ζουν και απολαμβάνουν τις προοπτικές ενός κοινού μέλλοντος χωρίς άγχος και κυρίως χωρίς να επηρεάζονται από τις φήμες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved