Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν με αφορά να πάω στην Επίδαυρο για να πάω»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν με αφορά να πάω στην Επίδαυρο για να πάω»

Ομολογουμένως αυτή η δήλωση της Σμαράγδας Καρύδη ήταν ειλικρινής.

Double score πετυχαίνει φέτος το χειμώνα, αφού η παράσταση «Του κουτρούλη ο γάμος», με την οποία έκανε το σκηνοθετικό ντεμπούτο της συμπρωταγωνιστώντας παράλληλα σε αυτή με τον Νίκο Κουρή, κερδίζει τους ειδήμονες αλλά και το κοινό.

Η ηθοποιός μίλησε για το τι άλλαξε από τότε που βγήκε από τη δραματική σχολή και άνοιξε τα φτερά της, αν θέλει να πάει στην Επίδαυρο, ενώ ανέφερε τι εύχεται για τη νέα χρονιά.

Τι άλλαξε από το κορίτσι που βγήκε από τη δραματική του Εθνικού Θεάτρου και άνοιξε τα φτερά του με το «Γαλάζιο πουλί;»

«Πολλά. Δούλεψα σκληρά από τότε και έγινα καλύτερη ηθοποιός - ελπίζω να γίνομαι όλο και καλύτερη. Είμαι σε διαδικασία εξέλιξης και δουλεύω σκληρά γι' αυτό. Σκαλοπάτι-σκαλοπάτι, χωρίς βιασύνη και με μεράκι. Κάνω αυτά που αγαπάω πραγματικά, αυτό μπορώ να στο πω με σιγουριά. Με τόλμη».

Θα επέστρεφες στο Εθνικό Θέατρο;

«Αν υπήρχε το πλαίσιο που θα με κέντριζε, φυσικά και θα πήγαινα - δεν λέω «θα επέστρεφα», γιατί δεν ήμουν ποτέ εκεί. Ξεκίνησα από τη δραματική και κάναμε το «Γαλάζιο πουλί».

Πώς βρίσκεις την επιλογή του Δημήτρη Λιγνάδη για το τιμόνι του Εθνικού;

«Τέλεια! Ιδανική! Εχει κατάρτιση, γνώσεις πάθος, είναι ακομπλεξάριστος. Θα το ανοίξει, όπως είχε κάνει ο Νίκος Κούρκουλος, που ήταν ο καλύτερος διευθυντής της πρώτης κρατικής σκηνής! Συγκλονιοτική βρίσκω την επιλογή του... Και πιστεύω πως θα τα πάει τέλεια και η Κατερίνα Ευαγγελάτου στο τιμόνι του Φεστιβάλ! Είναι και οι δυο τους ιδανικές επιλογές».

Επίδαυρο δεν θες να πας;

«Μου έχουν προτείνει κάποιες φορές, αλλά δεν υπήρχε κάτι που να με κεντρίσει. Δεν με αφορά να πάω για να πάω. Θα ήταν ωραίο να συμβεί με συντελεστές που πιστεύω, αλλά δεν έχω και κανένα διακαή πόθο που αν δεν εκπληρωθεί θα είμαι δυστυχισμένη... Με αφορά πάντα το πού και με ποιον».

Τις γιορτές τις πέρασες στη σκηνή, έτσι;

«Αλλοι λένε «πού θα πας; Παρίσι;», εμείς απαντάμε «πού να πάμε; Στο θέατρο». Αλλά καθόλου δεν γκρινιάζω. Γιατί κάνω αυτό που αγαπώ, με ανθρώπους που εκτιμώ και προσφέρουμε χαρά στον κόσμο - πραγμα που γυρίζει πίσω...».

Η ευχή που κάνεις για τη νέα χρονιά είναι...

«Να έχουμε υγεία, ψυχική και σωματική, και χαρά. Να γελάμε για να ξορκίζουμε το κακό. Να γελάμε με την καρδιά μας. Καινά μην ξεχνάμε να δείχνουμε την αγάπη μας στους δικούς μας ανθρώπους στους φίλους μας... Μόνο η αγάπη θα μας σώσει, να το ξέρετε», είπε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved