Ρένια Λουιζίδου: «Μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του “Καφέ” είχα μια αμηχανία» (Photos)
Showbiz

Ρένια Λουιζίδου: «Μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του “Καφέ” είχα μια αμηχανία» (Photos)

Το όνομα της Ρένιας Λουιζίδου είναι συνδεδεμένο με μία σειρά επιτυχιών, ενώ πολλοί τη χαρακτηρίζουν γουρλού.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην εμβληματική κωμωδία του ΑΝΤ1 «Το Καφέ της Χαράς», υποδυόμενη την ελεύθερη και δυναμική Χαρά Χάσκα, μίλησε για τη μεγάλη αγωνία που είχε για τη σειρά αλλά και όσα θα δούμε στα προσεχή επεισόδια...

Η έλευση της νέας χρονιάς έφερε και την πολυσυζητημένη επιστροφή του «Καφέ της Χαράς». Ποια τα συναισθήματα σας που ξαναγυρίσατε στον... τόπο του εγκλήματος;

«Για εμάς ήταν μεγάλη χαρά να ξαναβρεθούμε, γιατί ήταν μία δουλειά που είχαμε περάσει πολύ καλά και μεταξύ μας. Παρόλο που μεσολάβησαν πολλά χρόνια, ξανασυνδεθήκαμε αμέσως με το νήμα του πράγματος. Βέβαια, υπήρχαν ανάμεικτα συναισθήματα: χαράς, συγκίνησης, αμηχανίας αλλά και αγωνίας για το πώς θα το υποδεχθεί ο κόσμος. Όλα αυτά, βέβαια, στο πλαίσιο του φυσιολογικού».

Πώς είναι να ξανακάνετε τη Χαρά έπειτα από 15 χρόνια;

«Η αλήθεια είναι ότι, μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, είχα μία αμηχανία. Από όταν άρχισαν, όμως, και είχα απέναντι μου τους πολύ γνώριμους μου (Περίανδρο, Σταυρούλα, Τασία, Τρελαντώνη κ.λπ.), αμέσως θυμήθηκα πώς πρέπει να κάνω τη Χαρά. Την 50άρα Χαρά».

Πέρα από τους συντελεστές, όμως, και οι τηλεθεατές έδειξαν τη χαρά τους με την επιστροφή της σειράς...

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για την υποδοχή που μας επιφύλαξαν οι τηλεθεατές. Επιβεβαίωσαν ότι, όντως, υπήρχε αναμονή. Βέβαια, είναι νωρίς να ζήσουμε τον θρίαμβο, γιατί πρέπει να δούμε αν αυτοί που είχαν ανυπομονησία, περιέργεια και αγάπη θα παραμείνουν. Ακόμα και τα 45άρια-50άρια που κάναμε στην πρεμιέρα δεν τα περιμέναμε. Μας ξεπέρασαν! Αυτά είναι νούμερα που δεν υπάρχουν πια στην τηλεόραση. Από εκεί και πέρα, θέλω η σειρά να πάει αξιοπρεπώς για την εποχή και τα σημερινά δεδομένα».

Από το πρώτο επεισόδιο αποδείχθηκε ότι η επιστροφή της σειράς είχε λόγο να γίνει...

«Καμιά φορά, μας ρωτάτε αν συμφωνούμε ή δεν συμφωνούμε με τις αναβιώσεις παλαιότερων σειρών, αλλά δεν υπάρχει μία απάντηση για όλα. Το βασικό είναι να υπάρχει μία σεναριακή ιδέα. Όταν ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά μας είπαν την ιδέα, είπαμε «Ναι»! Άλλωστε, το φινάλε του τρίτου κύκλου είχε μείνει ανοιχτό, αφήνοντας περιθώρια να προχωρήσει η ιστορία παρακάτω. Επίσης, είχαμε την τύχη τα δύο παιδιά, ο Πάρις Σκαρτσολιάς και η Έφη Ρασσιά, να διατηρήσουν το ενδιαφέρον τους για τον χώρο, με την έννοια ότι δεν έπαιξαν στα 8-10 τους χρόνια και έπειτα ακολούθησαν άλλους δρόμους...».

Έχουν γραφτεί και ακουστεί πολλά για την παρουσία της Χαράς. Ποια είναι η αλήθεια;

«Ο Χάρης και η Άννα έπρεπε να γράψουν και να προετοιμάσουν τη σειρά από πολύ καιρό πριν. Εγώ, λοιπόν, θα παίξω στα πέντε πρώτα επεισόδια και θα εμφανιστώ ξανά αρκετά επεισόδια παρακάτω».

Τι έχει αλλάξει στη ζωή της όλα αυτά τα χρόνια;

«Η Χαρά παραμένει το ίδιο τσαμπουκάς, ελεύθερος και ανεξάρτητος άνθρωπος. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι, μετά τη φυγή της από το Κολοκοτρωνίτσι, πήγε στην Αυστραλία και επέστρεψε πρόσφατα στην Ελλάδα. Επιπλέον, όλο αυτό το χρονικό διάστημα βρίσκεται σε μόνιμη σχέση με έναν άλλον άντρα».

Αυτή τη σχέση-ιστορία θα τη δούμε να ξετυλίγεται κατά τη διάρκεια του φετινού κύκλου;

«Πρέπει να ρωτήσεις τον Χάρη και την Άννα. Από ό,τι ξέρω, αυτή την ιστορία ίσως τη δούμε προς το τέλος του φετινού κύκλου», είπε στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved