Κατερίνα Στικούδη: «Αν ήθελα να κάνω παιδί δεν θα το δήλωνα. Δε λέω τι κάνω στην κρεβατοκάμαρα μου»
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: «Αν ήθελα να κάνω παιδί δεν θα το δήλωνα. Δε λέω τι κάνω στην κρεβατοκάμαρα μου»

H πολυτάλαντη Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στην παρουσίαση, αναλαμβάνοντας το «My Style Rocks».

Η εντυπωσιακή show woman σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το μεγάλο fashion project του ΣΚΑΪ, για το φορτωμένο πρόγραμμα της και πώς αντιδρά ο σύζυγος της, ενώ αποκάλυψε αν σκέφτονται να γίνουν γονείς.

Όταν ακούσαμε το όνομα σου για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, αρκετοί συνάδελφοι αναρωτηθήκαμε εάν κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στη συνεργασία σου με τον ΑΝΤ1. Θα συνεχιστεί κανονικά η παρουσία σου στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιο;»;

«Δεν υπήρξε κανένα θέμα από τους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς και ειλικρινά το εκτιμώ αφάνταστα! Το «My style rocks» στον ΣΚΑΪ και το σίριαλ «Αν ήμουν πλούσιος» στον ΑΝΤ1 δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, γι’ αυτό εξάλλου τολμώ να τα συνδυάσω!

Με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 έχω δουλέψει πολύ στο παρελθόν και είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένη, ειδικά τη συμμετοχή μου στο «Your Face Sounds Familiar» δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ, και μου έχει δώσει πολλά. Από την άλλη, ξεκίνησε μόλις κάτι πολύ καινούργιο με την οικογένεια του ΣΚΑΪ και είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Στο «Μy Style Rocks» μαθαίνω κάθε μέρα καινούργια πράγματα και σιγά σιγά δενόμαστε και γινόμαστε τέλεια ομάδα».

Σε αυτήν την περίπτωση πώς θα συνδυάσεις τα γυρίσματα; Φαντάζει πολύ φορτωμένο το πρόγραμμα.

«Κοίταξε να δεις. Έχω υποβάλει αίτημα για κλωνοποίησή μου. Το πρόγραμμα είναι όντως φορτωμένο. Με οργάνωση και όρεξη που δεν φεύγει, το επιδιώκω και προσπαθώ να φέρνω πάντα εις πέρας ό,τι ξεκινώ. Οι παραστάσεις του «Annie» ολοκληρώθηκαν στις 29 Δεκεμβρίου, ωστόσο, συνεχίζονται κανονικά τα γυρίσματα του «Αν ήμουν πλούσιος», καθώς και οι εμφανίσεις μου στην Ιερά Οδό.

Τι σε ιντριγκάρει περισσότερο στο «Μy style Rocks»;

«Οι διαφορετικές προσωπικότητες. Η μόδα. Οι εκρηκτικές παρουσίες στην κριτική επιτροπή. Νομίζω τα πάντα, τελικά!»

Υπάρχει κάτι να σε αγχώνει σε αυτό το νέο πρότζεκτ;

«Πάντα υπάρχει ένα άγχος, ειδικά όταν ξεκινάς κάτι καινούργιο. Όμως, είναι αυτό το δημιουργικό άγχος που χρειάζεται τόσο-όσο για να σε κρατά τυπική και σωστή με ό,τι εκτελείς. Έχω καιρό να βρεθώ στο τιμόνι της παρουσίασης, αλλά πραγματικά νιώθω μεγάλο ενθουσιασμό».

Ποια πιστεύεις ότι θα είναι τα δυνατά στοιχεία της φετινής κριτικής επιτροπής;

«Μόδα, στιλ, φινέτσα. Και φυσικά, γνώση!».

Ποια θεωρείς μέχρι στιγμής τη μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής σου;

«Την οικογένεια μου».

Ο σύζυγός σου πώς αντιδρά στο τόσο φορτωμένο πρόγραμμα σου;

«Είμαι τυχερή που και το καλλιτεχνικό κομμάτι της ζωής μου το περνώ με το σύζυγό μου. Βρίσκεται πάντα εκεί, με στηρίζει και να συμβουλεύει».

Φαντάζεσαι τον εαυτό σου μητέρα; Είναι κάτι το οποίο θέλει ή κάτι το οποίο θα ήθελες μελλοντικά;

«Ναι, βέβαια. Όμως λένε πως όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Ιδανικά, θα ήθελα να γίνει πιο μετά. Για να μην το αναλύουμε όμως πιο πολύ, ακόμη και τώρα αν ήθελα να το κάνω, δεν θα το δήλωνα σε καμία συνέντευξη. Ξέρεις γιατί; Είναι κάτι πολύ προσωπικό. Να βγω και να πω «ξέρετε, βάλαμε μπροστά για παιδί!» και να λέω τι κάνω και τι δεν κάνω στην κρεβατοκάμαρα μου; Αυτό δεν αφορά πολλούς, μόνο το ζευγάρι», είπε στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved