Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι σήμερα γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια - Την αναγνωρίζεις;
Showbiz

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι σήμερα γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια - Την αναγνωρίζεις;

Μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελληνίδα παρουσιάστρια και δημοσιογράφος. Εσύ την αναγνωρίζεις;

Δεν είναι τόσο λάτρης του instagram, όμως μας εξέπληξε ευχάριστα όταν δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία. Ήταν ένα τρισχαριτωμένο και χαμογελαστό κοριτσάκι και σήμερα είναι μία πανέμορφη γυναίκα και εδώ και τριάντα χρόνια είναι η πιο μάχιμη δημοσιογράφος.

Οι εκπομπές της καθηλώνουν το ελληνικό κοινό και κρατά τους τηλεθεατές της με κομμένη την ανάσα.

Όταν ήταν μαθήτρια, έγραφε ποιήματα και αυτά είχαν δημοσιευτεί σε εφημερίδες του Πύργου Ηλείας. Αμέσως μετά το σχολείο, έκανε το ξεκίνημά της στην εφημερίδα «Γνώμη» και στη συνέχεια στην «Πελοπόννησος» της Πάτρας ασχολήθηκε με όλα τα ρεπορτάζ και ιδιαίτερα με το κοινωνικό και το αστυνομικό, που τελικά την κέρδισε.

Είναι λάτρης της έρευνας! Ατρόμητη και πιστή σε αυτό που κάνει, ζει με την πεποίθηση πως υπάρχει μόνο τέλειος ερευνητής και όχι τέλειο έγκλημα.

Αυτό το πανέμορφο κορίτσι, είναι σήμερα μία δυναμική γυναίκα με μία μεγάλη πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας. Μήπως αναγνώρισες αυτό το γλυκό μουτράκι;

Δείτε στην gallery που ακολουθεί ποιο είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved