Το συγκινητικό μήνυμα του Γιάννη Βαρδή για τον γιο του και τον αξέχαστο πατέρα του! (photos)
Showbiz

Το συγκινητικό μήνυμα του Γιάννη Βαρδή για τον γιο του και τον αξέχαστο πατέρα του! (photos)

Η χθεσινή μέρα, ανήμερα του Αγίου Αντωνίου ήταν πάντα για την οικογένεια Βαρδή ξεχωριστή και μετά από πέντε χρόνια παύσης, θα συνεχίσει να είναι μέρα γιορτής για τον Γιάννη Βαρδή και την οικογένειά του. 

Πάνε πέντε ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που ο αξέχαστος Αντώνης Βαρδής άφηνε την τελευταία του πνοή, νικημένος από τον καρκίνο, απώλεια που στοίχισε πολύ στον γιο του Γιάννη.

Ο τελευταίος βρήκε τη δύναμη να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια και να βρει ξανά το χαμόγελο όμως δεν ξεχνά ποτέ τον αξέχαστο μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή που υπήρξε ο φάρος της ζωής του. Και φυσικά, χθες, ανήμερα της γιορτής του, δεν θα μπορούσε να μην μνημονεύσει τον Αντώνη Βαρδή με ένα λιτό αλλά ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά μήνυμά του.

Ο τραγουδιστής ανέβασε, λοιπόν, μία τρυφερή φωτογραφία του γιου του ενώ ο ίδιος τον κρατά αγκαλιά και μάλιστα με τρόπο ώστε να φαίνεται στο χέρι του το τατουάζ που έχει "χτυπήσει" με το πρόσωπο του αξέχαστου τραγουδοποιού. Και έγραψε το εξής μήνυμα κάτω από τη φωτογραφία:

«Χρόνια πολλά μπαμπά μου. Χρόνια σου πολλά Αντωνάκη μου. Η πρώτη σου γιορτούλα”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρδής και συμπλήρωσε: "Να μας προσέχεις".

Φυσικά, η συγκεκριμένη ανάρτηση συγκέντρωσε πολλά likes από τους θαυμαστές τόσο του Γιάννη όσο και του αείμνηστου πατέρα του αλλά και πολλά σχόλια. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved