Είναι οριστικό! Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία τραβούν πλέον χωριστούς δρόμους (photos)
Showbiz

Είναι οριστικό! Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία τραβούν πλέον χωριστούς δρόμους (photos)

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια σχέσης, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία τραβούν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. 

Από τον περασμένο μήνα, άλλωστε, δημοσιεύματα τούς ήθελαν να αντιμετωπίζουν γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους με αφορμή την επαγγελματική πρόταση που δέχθηκε η τραγουδίστρια η οποία αποτελεί και έναν από τους σταθμούς της καριέρας που θέλει να χτίσει η ίδια. Γι' αυτό τον λόγο ετοιμάζει βαλίτσες ώστε να φύγει για Αμερική όπου και θα μείνει για τουλάχιστον τέσσερις μήνες.

Κάτι, που σύμφωνα με τη Real, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν ως πρόβλημα οι δυο τους οι οποίοι και πήραν πρόσφατα την απόφαση να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Μπορεί να είχαν μάθει από το ξεκίνημα του έρωτά τους πως τους χωρίζει πάντα μία χιλιομετρική απόσταση, όμως το διάστημα που θα λείψει η Ελένη στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι αρκετά μεγάλο.

Έτσι, εκείνη θα συνεχίσει την πορεία προς την κορυφή που ξεκίνησε από τότε που κατέκτησε σχεδόν την κορυφή με τη Eurovision και εκείνος θα αφοσιωθεί από την πλευρά του στην καριέρα του στον χώρο του ποδοσφαίρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved