Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η προσωπική της ζωή και τα σχόλια για το My style rocks (Photos-Video)
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η προσωπική της ζωή και τα σχόλια για το My style rocks (Photos-Video)

Μαζί σου Σαββατοκύριακο: Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα, μίλησε για τα προσωπικά της και φυσικά απάντησε σε ό,τι κι αν ρωτήθηκε για το My style rocks.

«Έχουν πάρει στο στόμα τους κόσμο και κοσμάκη. Είμαι μια ελεύθερη κοπέλα και εύκολος στόχος. Υπό την έννοια ότι μπορεί να μου προσάψουν κάποιον πιο εύκολα από τι μια κοπέλα που είναι χρόνια σε έναν δεσμό ή παντρεμένη.

Εγώ όταν έβαλα το Story για τον Γιάννη (ανήμερα του Άι Γιαννιού), δεν είχα δει τα δημοσιεύματα, μετά θεώρησα πολύ παιδικό να το κατεβάσω. Θα ήταν ύποπτο. Δεν έχω κάτι να κρύψω. Αγαπημένο όμως όνομα το Γιάννης στη ζωή μας. Το 90% των δημοσιευμάτων για τις σχέσεις μου είναι ψέματα», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν η Τατιάνα Στεφανίδου τη ρώτησε για το πλάνο στο γήπεδο που συζητήθηκε αρκετά εκείνη έδωσε τη δική της απάντηση.
Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που συζητήθηκαν:


Δείτε τι είπε στο βίντεο:

Όσον αφορά τώρα το My style rocks, το οποίο έχει παρουσιάσει και η ίδια στο παρελθόν, είπε μεταξύ άλλων:

«Είναι μια δουλειά. Ήθελα να το κάνω αλλά συνέβη τελείωσε, πάμε παρακάτω. Έχω πάει στο επόμενο βήμα μου. Η εκπομπή δε μας ανήκει.
Δε γεννήθηκα και είπε ότι το My Style Rocks το παντρεύτηκα. Το έκανα μια χρονιά, δε σημαίνει ότι τώρα έχω νεύρα ή δυσαρέσκεια ή πικρία.
Με τους συνεργάτες μου έχω καταπληκτική επαφή, με τον Στέλιο Κουδουνάρη ήμουν προχθές στη Βίσση…. Είδα την εκπομπή, δεν είδα όλη την εβδομάδα, είδα μόνο την πρεμιέρα για να έχω και μια άποψη…
Δεν είμαι αντικειμενική, δεν θα είμαι αντικειμενική. Το αντιμετώπισα σαν έναν πρώην».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved