Ελένη Μενεγάκη: Δεν έχασες ακόμα τα κιλά των γιορτών; Δες θεαματικά αποτελέσματα με τη δίαιτά της!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Δεν έχασες ακόμα τα κιλά των γιορτών; Δες θεαματικά αποτελέσματα με τη δίαιτά της!

Οι γιορτές πέρασαν τα κιλά όμως σε πολλούς έμειναν!

Προσπαθείς ακόμα να βρεις τρόπους για να χάσεις τα παραπανίσια κιλά των γιορτών; Η Ελένη Μενεγάκη που πήρε, όπως είπε, τρία κιλά μέσα στις γιορτές, τα έχει χάσει. Πώς;

Η παρουσιάστρια ακολούθησε και ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής!

Η Ελένη Μενεγάκη είχε αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής της και στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τα κιλά που πήρε μέσα στις γιορτές και ποιες τροφές έφαγε περισσότερο, αλλά και τι θα έκανε για να επανέλθει στα κιλά της!

Η παρουσιάστρια τις μέρες των γιορτών δεν έφαγε πολλά γλυκά μιας και δεν είναι γλυκατζού, αλλά έφαγε αρκετό κρέας και κάνει πια αποτοξίνωση. Η Ελένη μετά τις γιορτές τρώει περισσότερα λαχανικά και όσπρια και ζήτησε από τους σεφ της να μην φτιάχνουν κρέας ώστε να μπορεί να δοκιμάζει το φαγητό τους…

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη υπογράμμισε: «Να βάλουμε και άλλα πράγματα στην διατροφή μας, όπως το ψάρι… Είδατε είχα ζητήσει όσπρια από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, τώρα ψάρι, θέλω λίγο να αφήσουμε το κρέας, να φάμε τίποτα άλλο… Βεβαίως δεν θα βγάλουμε το κρέας από την διατροφή μας! Το αγαπάμε το κρεατάκι, αλλά ας φτιάξουμε και τίποτα άλλο, γιατί τις γιορτές φάγαμε και πρέπει να φύγουν αυτά που φάγαμε…»!

Τέρμα τα τσιμπολογήματα, τέρμα το πολύ κρέας, έκανε την αποτοξίνωσή της, ακολούθησε μία ισορροπημένη διατροφή και έτσι η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε και πάλι να είναι σε φόρμα σε χρόνο dt και να μας εντυπωσιάζει με την σιλουέτα της.

Δες όλα όσα είπε στην εκπομπή της για το βάρος της, αλλά και την gallery που ακολουθεί με τις τελευταίες στυλιστικές προτιμήσεις της και σίγουρα θα εντυπωσιαστείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved