Ευαγγελία Μουμούρη: «Έπειτα από 15 χρόνια είμαι ακόμα η χήρα του Φατσέα» (Photos)
Showbiz

Ευαγγελία Μουμούρη: «Έπειτα από 15 χρόνια είμαι ακόμα η χήρα του Φατσέα» (Photos)

Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε η Ευαγγελία Μουμούρη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η ηθοποιός, αυτή τη σεζόν, υποδύεται τη Σμαρώ στην σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες μέλισσες» και έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η Ευαγγελία Μουμούρη δεν δίστασε να αναφέρει πως ο ρόλος της στο Καφέ της Χαράς την κυνηγάει μέχρι και σήμερα.

Έχετε συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες σειρές…

Δουλεύω 20 χρόνια στην τηλεόραση και είχα την ευκαιρία να παίξω και σε πετυχημένες σειρές και σε αποτυχίες. Έχω χαρεί από συνεργασίες και από την αντανάκλασή τους στον κόσμο.

Πώς έχετε αποκομίσει αυτές τις επιτυχίες, πώς σας επηρέασαν;

Είμαι παιδί του θεάτρου και ποτέ δεν σταμάτησα το θέατρο για την τηλεόραση. Επειδή οι θεατές του θεάτρου με έβαζαν στο σπίτι τους μέσω της τηλεόρασης και με είχαν καταλάβει, με είχαν νιώσει, ένιωθα στο θέατρο αυτή την αγάπη και ότι τους ήμουν γνώριμη.

Ήταν διαχειρίσιμο αυτό ή αμήχανο;

Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου. Και προσέχω πολύ πώς μιλάω και πώς φέρομαι γιατί για εμάς ο ιδιωτικός μας λόγος είναι δημόσιος. Κάποια στιγμή, σε ένα μαγαζί μία κυρία μου είπε: «θυμάμαι πριν από 15 χρόνια σου κόρναρα και με έβρισες». Ο θυμός μου ο στιγμιαίος τότε ήταν η ταυτότητα μου γι' αυτή τη γυναίκα. Είναι κομμάτι της δουλειάς μας η αναγνώριση.

Για μένα πιο σημαντικό είναι ότι με σταματούν άνθρωποι και μου μιλούν για το θέατρο. Μου δίνει μεγάλη χαρά. Είναι αναγνώριση της δουλειάς μου.

Το «Καφέ της Χαράς» στο οποίο είχατε συμμετάσχει επέστρεψε. Το είδατε;

Είχα κάνει κάποια επεισόδια στο «Καφέ της Χαράς» και έπειτα από 15 χρόνια είμαι ακόμη η χήρα του Φατσέα. Δεν είδα τα καινούργια επεισόδια αλλά ξέρω πως πάει πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί με όλα αυτά τα παιδιά συνεχίσαμε να βρισκόμαστε και να δουλεύουμε μαζί.'

Έμαθα, λοιπόν, πως είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Τους εύχομαι να έχουν την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Θεατρικά πού σας βρίσκουμε;

Είμαι με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τον Κρατερό Κατσούλη και τη Ναταλία Δραγούμη στη γαλλική κωμωδία «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει» στο θέατρο Ζίνα. Το έργο αυτό παίζεται στη Γαλλία 16 χρόνια. Πραγματεύεται την τοξική φιλία και το πώς ανακαλύπτονται αλήθειες ανάμεσα σε φίλους. Ενώ ξεκινάει αστεία, γίνεται σπαρακτικό, είπε στο My tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved