Η αποκάλυψη του Snik: «Είναι κάτι που είναι hard για εμένα και την κοπέλα μου»
Showbiz

Η αποκάλυψη του Snik: «Είναι κάτι που είναι hard για εμένα και την κοπέλα μου»

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε ο Snik και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο ίδιος, μίλησε για τη μουσική του, για τα τραγούδια του και για την όλη του πορεία στο χώρο.

Ωστόσο, αναφέρθηκε και στην κοπέλα του, που δεν είναι άλλη από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε!

Πώς είναι, λοιπόν, πλέον η καθημερινότητα σου;

Έχω πια πάρα πολλά shows. Μένω τον μισό μήνα σε ξενοδοχεία. Είναι κάτι που είναι hard και για εμένα και για το κορίτσι μου. Αλλά έτσι είναι η ζωή που έχω επιλέξει να κάνω και έτσι ζω. Τουλάχιστον έχει αρχίσει να αναγνωρίζεται αυτό που κάνω. Η μουσική μου είναι πλέον πιο popular και από το λαϊκό. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Και αυτό το λέω με διπλή έννοια, δηλαδή, τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους και τα «νούμερα» μιλάνε μόνα τους.

Μιλάς για τους haters;

Στο trap και στο rap game είμαι ο πρώτος που το έκανε όλο αυτό στην Ελλάδα και ο πρώτος που έφαγε τόσο hate.

Κάποιος άλλος θα μπορούσε να λυγίσει Και εγώ έχω φτάσει σε αυτό το σημείο, να λέω: Αφού τρως τόσο μίσος, μήπως να τα παρατήσεις; Απλά, επειδή είμαι αντιδραστικό άτομο, δεν το άφησα. Αν μου πεις άσπρο, θα σου πω μαύρο. Οπότε, δούλεψε υπέρ μου τελικά όλο αυτό. Πριν από μένα, το rap ήταν πλατεία, μπίρες, πολιτικά, και εγώ ήρθα και σου είπα για καλή ζωή, για γκόμενες, για αλκοόλ. Ήταν κάτι φρέσκο για την Ελλάδα, οπότε με έπιασαν όλοι από τα μούτρα Δεν είχα το mentality του' Έλληνα. Έζησα όπως σου είπα κάποια χρόνια στο Λονδίνο, ασχολούμαι πολύ με τη μόδα, ψωνίζω περίεργα πράγματα.

Οπότε, όταν ήρθα στην Ελλάδα και το ξεκίνησα όλο αυτό, με έβλεπαν σαν εξωγήινο.

Έλεγαν: «Τι λέει αυτός ο μ@@λ@κ@ς;».

Με τους άλλους Έλληνες rappers είστε σε κόντρα;

Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Δεν έχω ρίξει ποτέ hate για να φανώ ή να βγάλω κάτι μέσα από αυτό. Όποιος με ενοχλεί, απλά του το λέω.

Σε τι φάση πιστεύεις είμαστε τώρα στην Ελλάδα με τη μουσική σου; Έχουμε αποδεχτεί τη rap, την καταλαβαίνουμε;

Καλώς ή κακώς, είμαστε 10 χρόνια πίσω στην Ελλάδα. Αγαπώ πολύ τη χώρα μου και την πόλη μου, αλλά βλέπω ότι πολλοί θεωρούν πως ο rapper είναι ο κακός, ο σκληρός. Δεν το έχουν πιάσει. Δεν χρειάζεται να είσαι κακός. Εγώ για το good life μιλάω στα τραγούδια μου. Θέλω να δώσω ένα καλό παράδειγμα.

Όπως εγώ ξεκίνησα από το μηδέν και έφτασα ως εδώ. Δεν χρειάζεται να μιλάς για βία ή για ναρκωτικά για να είσαι rapper.

Εγώ δεν ωθώ κανένα παιδί προς αυτά. Δεν τα κάνω κιόλας αυτά τα πράγματα τώρα. Τα έχω κάνει στο παρελθόν, τα έχω δει στο παρελθόν και στο end of the day μιλάω στα τραγούδια μου για την καλή ζωή.

Δηλαδή, ποιος δεν θέλει να έχει ωραίες γυναίκες δίπλα του, να έχει τα λεφτά του να ζήσει αξιοπρεπέστατα, να έχει το καλό του αμάξι; Αν πεις ότι δεν τα θες αυτά, είσαι ψεύτης, είπε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved