Στο στόχαστρο διαρρηκτών εξοχικές κατοικίες γνωστών καλλιτεχνών! (video+photos)
Showbiz

Στο στόχαστρο διαρρηκτών εξοχικές κατοικίες γνωστών καλλιτεχνών! (video+photos)

Σπείρα διαρρηκτών έχει ρημάξει τα σπίτια ΓαρμπήΣχοινά, Διαβάτη, Ρέππα...

Στο στόχαστρο σπείρας διαρρηκτών έχουν μπει τα εξοχικά γνωστών καλλιτεχνών στην Επίδαυρο και το Λυγουριό. Ανάμεσα στα θύματα της σπείρας είναι η Καίτη Γαρμπή, η Χρυσούλα Διαβάτη και ο Μιχάλης Ρέππας

Δύο φορές έχουν παραβιάσει το σπίτι της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά ενώ ο σεναριογράφος Μιχάλης Ρέππας έπεσε θύμα διάρρηξης την ώρα που κολυμπούσε στην πισίνα. Μάλιστα όπως λέει ο γνωστός σεναριογράφος μετά την κλοπή δεν είχε ούτε παπούτσια να φορέσει!

Η Χρυσούλα Διαβάτη και ο Νικήτας Τσακίρογλου μίλησαν στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του Alpha για την κλοπή στο εξοχικό τους που την διαπίστωσαν την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου με αφορμή την βράβευσή τους στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου "Γέφυρες" στο Ναύπλιο.

«Ήταν ένα σπίτι αναστατωμένο και βρώμικο. Αυτά που γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις. Σε ένα τέτοιο σπίτι ποτέ δεν έχεις πολύτιμα αντικείμενα. Είσαι ηλίθιος και είναι ηλίθιοι κι αυτοί που πάνε και κάνουν τις ζημιές. Το κράτος πρέπει να κοιτάξει να προστατέψει τους πολίτες…» είπε η Χρυσούλα Διαβάτη στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha.
«Υπάρχει βανδαλισμός, είναι βάνδαλοι αυτοί οι άνθρωποι. Φαίνεται από τις πράξεις που έκαναν. Κατέβασαν χαλκούς, από σωλήνες και καλοριφέρ…» εξήγησε ο Νικήτας Τσακίρογλου.

Δείτε τι δήλωσαν οι καλλιτέχνες στην κάμερα του Alpha στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved