Άντζελα Δημητρίου: «Θα κάνω μουσική παράσταση τη ζωή μου»
Showbiz

Άντζελα Δημητρίου: «Θα κάνω μουσική παράσταση τη ζωή μου»

Η Άντζελα Δημητρίου μας ξάφνιασε.

Η «Λαίδη» του ελληνικού πενταγράμμου, Άντζελα Δημητρίου, αποκάλυψε τα επόμενα σχέδια της, που περιλαμβάνουν μια μουσική παράσταση, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η ίδια. Επίσης, αναφέρθηκε στο νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει και μιλά για τη ζωή της.

Τι άλλο ετοιμάζεις επαγγελματικά;

«Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος μου έγραψε ένα συγκλονιστικό τραγούδι. Έχει πάρει όλη μου τη ζωή και την έχει συντάξει μέσα σ' ένα τραγούδι».

Μπορεί όλη σου η ζωή να χωρέσει σ' ένα τραγούδι;

«Κι όμως, μπήκε... έγινε. Όταν το άκουσα, ανατρίχιασα ολόκληρη. Είναι ένα τραγούδι σοκαριστικό».

Σε όλη σου την καλλιτεχνική πορεία βοηθάς νέους καλλιτέχνες...

«Ναι, έχω δώσει δουλειά και μεροκάματα σε πολλούς, γιατί πιστεύω ότι είναι καλό να βοηθάς».

Έχεις εισπράξει όμως αγνωμοσύνη.

«Ναι, έχω, αλλά εξακολουθώ να βοηθάω, δεν το σταμάτησα, παρόλο που δεν το αναγνώρισαν».

Υπάρχουν καλλιτέχνες που δεν βλέπουν με τα μάτια της... ψυχής;

«Βεβαίως και υπάρχουν άνθρωποι που δεν βλέπουν με την ψυχή, πολλοί καλλιτέχνες, κι εκείνοι είναι πιο τυφλοί και από τους τυφλούς, αυτό πιστεύω. Έχουν αλλάξει τα πράγματα γενικά μέσα στη δισκογραφία, έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Βλέπεις παιδιά που θέλεις να τους μιλήσεις και δεν μπορείς, γιατί είναι συνέχεια με το κινητό τους τηλέφωνο στα χέρια, το «κέρατο», όπως συνηθίζω να το λέω εγώ, και όλο βλέπουν ποιος τους έστειλε μήνυμα... Χάθηκε πια η επαφή, το να μιλάς με τον άλλο γίνεται μέσα από το Facebook, χάθηκε η ανθρώπινη επαφή, το αληθινό.

Όταν θέλεις να βλέπεις έναν άνθρωπο και το κάνεις μέσω κάμερας, δεν έχεις τη δυνατότητα να του πιάσεις το χέρι, να του μιλήσεις, να τον αγγίξεις, να τον φιλήσεις, το θεωρώ πάρα πολύ δήθεν αυτό το πράγμα και νευριάζω. Μας τα έκαναν όλα μηχανές. Είμαστε μηχανές, μιλάμε μέσω Skype, μέσω Facebook και Face time... Τι είναι αυτά; Χαθήκαμε...

Πάντα ήσουν ένας ειλικρινής άνθρωπος, ποτέ δεν έκρυψες τίποτα και ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα για σένα.

«Δεν ήθελα και δεν θέλω να είμαι δήθεν. Δεν μετάνιωσα γι’ αυτά που έχω πει και λέω, δεν μετάνιωσα για δηλώσεις που έχω κάνει, γιατί να το κάνω; Είμαι ο εαυτός μου, γιατί να μετανιώσω; Να μετανιώνουν οι άλλοι. Αυτοί μετανιώνουν και μετά ζητάνε συγγνώμη. «Η ιστορία είναι ιστορία, δεν αλλάζει»... αυτό λέει το τραγούδι του Γιάννη. Ετοιμάζω να κάνω μια μουσική παράσταση, όλη τη ζωή μου».

Θα σε δούμε σε διπλό ρόλο, τραγουδίστριας-ηθοποιού;

«Κάπως έτσι. Θα «τσαλακώσω» την εικόνα μου προς τα έξω, έτσι θα βγω, το οποίο πιστεύω πω είναι ό,τι καλύτερο, έτσι όπως το σκέφτηκε ο Γιάννης να το κάνει.

Οπότε, θα ανέβεις για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι;

«Ναι, αλλά όπως θέλω να το φτιάξω, είναι πάρα πολύ δύσκολο, για να γίνει κάτι πολύ καλό, να γίνει κάτι άλλο».

Θα μάθουμε πράγματα και καταστάσεις από τη ζωή σου που δεν γνωρίζουμε έως τώρα για σένα, καινούργια;

«Θα ακουστούν και πράγματα που δεν ξέρετε. Όταν ήμουν στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1980, το πρώτο μου μικρό δισκάκι, 45αρι, το 1978-1979, το πρώτο μου βινύλιο που βγήκε το 1980, ποιο ήταν το πρώτο τραγούδι που ξεκίνησα, τι έχω περάσει στη ζωή μου, ποιοι μου έγραψαν αυτά τα τραγούδια, από πού εμπνεύστηκαν και τα έγραψαν...».

Θα έχει καταγραφή της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής σου ζωής;

«Θα έχει επαγγελματικά, αλλά και πολύ όμορφα περάσματα της προσωπικής μου ζωής, πολύ γλυκά, όχι βάρβαρα, πολύ προσεγμένα κι εκλεπτυσμένα».

Αυτοί που σε πείραξαν, εκμεταλλευόμενοι δηλώσεις σου, για να κάνουν επιτυχία...

«Ένας καλλιτέχνης γιατί πρέπει να ξέρει να μιλάει; Να μιλάει μόνο; Να τραγουδάει πρέπει να ξέρει. Οι περισσότεροι από εκείνους που αναφέρεις μου έχουν ζητήσει συγγνώμη και δημοσίως, μέσα από την τηλεόραση, που τους βλέπει όλος ο κόσμος. Αυτοί χάλασαν τη δική τους εικόνα, γιατί τη δική μου εικόνα την έφτιαξαν άλλη μια φορά. Το τραγούδι που μου έγραψε ο Γιάννης λέει: «Εγώ έκανα χιλιόμετρα, μέχρι τα ξημερώματα, για κέφι αλλουνού και όχι δικό μου. Εγώ έδινα παράσταση κι έκανα επανάσταση, από τα 13 παιδί του δρόμου. Να ξέρεις, σε πληροφορώ, τις νύχτες που κυκλοφορώ, πως σέβονται όλοι πάντα το άτομο μου. Το πλήρωσα πολύ ακριβά, μα σου το λέω ειλικρινά, δεν πρόδωσα ποτέ τον εαυτό μου», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved