Snik: «Εγώ για να είμαι με μια κοπέλα πάει να πει ότι μου αρέσει» (photos)
Showbiz

Snik: «Εγώ για να είμαι με μια κοπέλα πάει να πει ότι μου αρέσει» (photos)

Ο Snik είναι ο άνθρωπος για τον οποίο μιλάνε όλοι τελευταία, τόσο για τα τραγούδια του όσο και για τη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο γνωστός rapper σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο πώς του φαίνεται που τον σχολιάζουν στην τηλεόραση και αν τον ενοχλεί ο τρόπος που τον αντιμετωπίζουν τα Μedia, ενώ δεν έκρυψε την ενόχληση του ως προς τους paparazzi.

Πώς σου φαίνεται που σε σχολιάζουν πλέον σε εκπομπές στην τηλεόραση και μπορεί ο καθένας να πει ό,τι θέλει για σένα;

«Η TV δεν ξέρω αν μας έχει καταλάβει. Αν ανοίξεις την τηλεόραση, θα δεις ότι όντως με παίζουν συχνά. Ακόμη και κάποιος που δεν με ξέρει, δεν ακούει τη μουσική μου, θα πει: «Ποιος είναι αυτός ο Snik με τις ζωγραφιές πάνω του;». Απλά η τηλεόραση μας θεωρεί κακούς, περίεργους, δεν ξέρω κι εγώ τι. Λένε: «Ο rapper ο κακός». Μουσικός είμαι, ρε παιδιά. Κάνω μουσική όπως και πολλοί άλλοι, απλά ένα είδος που είναι καινούργιο στην Ελλάδα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να παρουσιάζουν τους rappers σαν να είναι κάτι κακό. Είπαμε, τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Ας το αποδεχτούν. Οι λαϊκοί δεν υπάρχουν στο ραντάρ μου. Και no hate με τους λαϊκούς, μου αρέσουν πάρα πολύ. Πιστεύω στον επόμενο χρόνο θα έρθει όλο αυτό σε μια ισορροπία και θα καταλάβουν τι ακριβώς κάνω. Ο rapper είναι ακόμη αμφιλεγόμενος».

Σε ενοχλεί ο τρόπος που σε αντιμετωπίζουν τα Μedia;

«Είναι ίσως προκατειλημμένοι. Και τώρα μιας και τα λέμε, θέλω να πω και κάτι άλλο. Λένε, ο Snik τριγυρνάει με μπράβους, με προστασία, που πάει έτσι με τη γούνα; Τι το παίζει; Κάτσε ρε φίλε, πρώτον, δηλαδή επειδή φοράω τη γούνα μου, τι σημαίνει αυτό; Μπορεί να είμαι κρυουλιάρης. Τη φοράω και πάω! Τι πρόβλημα έχουν; Δεύτερον, εγώ στο club που παίζω πρέπει να πάω μόνος μου; Δηλαδή, τα δέκα άτομα που μπορεί να είναι μαζί μου, δεν μπορούν οι δημοσιογράφοι που κάνουν χρόνια αυτή τη δουλειά και με κράζουν να σκεφτούν ότι μπορεί να είναι φίλοι μου; Δηλαδή, πρέπει να είναι μπράβοι; Όχι ρε φίλε, δεν κυκλοφορώ με μπράβους και όσοι είναι δίπλα μου είναι φίλοι μου».

Δεν ήσουν προετοιμασμένος για αυτά τα σχόλια; Δεν γνώριζες πώς αυτά έχει η δημοσιότητα;

«Γενικά, είμαι κλειστός χαρακτήρας. Δεν θέλω να επεμβαίνουν στην προσωπική μου ζωή άτομα που δεν ξέρω. Δηλαδή, αν έρθει ένας φωτογράφος και μου πει: «Φίλε, να σε βγάλω μια φωτογραφία;», θα του πω: «Βγάλε με, και έλα και να τα πούμε κιόλας». Αλλά αν έρχεται ρε φίλε μέσα στα μάτια μου και με τραβάει με τα φλας μέσα στη μούρη, τι να πω; Κάτσε, ρε man.

Δεν δείχνεις σεβασμό προς τον άλλο άνθρωπο, δεν μπορείς να τον κυνηγάς έτσι, τι δουλειά είναι αυτή; Οι δημοσιογράφοι έχουν τα πάνελ τους, τα πρωινάδικά τους, τα μεσημεριανά τους. Κάθονται και κάνουν τη δουλειά τους και ας λένε ό,τι θέλουν. Αλλά στο φωτογραφικό είμαι κάθετος. Δεν υπάρχει δουλειά paparazzi. Δηλαδή, τι δουλειά είναι αυτή; Ζεις από τη ζωή του άλλου; Μπορεί να είμαι με το κορίτσι μου, να τρώω και να σκάνε από παντού. Νευρίασα τον τελευταίο καιρό. Λένε, έχουμε φωτογραφικό υλικό και video 40 λεπτά που ο Snik τρώει. Κάθεσαι δηλαδή και με τραβάς 40 λεπτά που τρώω; Αυτό δεν είναι creepy; Βγάλε δυο φωτογραφίες και φύγε».

Είσαι με μια γυναίκα που είναι και αυτή διάσημη. Ήταν αναμενόμενο να σας κυνηγάνε για να σας φωτογραφίσουν.

«Δεν έχει να λέει, είτε είσαι με μια γυναίκα που είναι διάσημη είτε είσαι με μια που κάνει μια νορμάλ καθημερινή δουλειά. Εγώ για να είμαι με μια κοπέλα πάει να πει ότι μου αρέσει. Ό,τι δουλεία και αν κάνει, φέρομαι ακριβώς το ίδιο, όπως και το κορίτσι που έχω μαζί μου. Οι δουλειές είναι δουλειές. Όταν είμαι με το κορίτσι μου, καθόμαστε στο σπίτι μου, τρώμε, πίνουμε το κρασί μας. Τις δουλειές μας τις κουβεντιάζουμε στα γρήγορα. «Τι κάνεις;», «Πώς ήταν η μέρα σου;», λέει ο ένας στον άλλον «μπράβο» και τελειώνει εκεί το θέμα. Δεν το μεγαλοποιούμε. Στην τηλεόραση το κάνουν θέμα, ΟΚ το καταλαβαίνω, αλλά θέλω να μην περνάνε τα όρια. Αν ο άλλος έρχεται μέσα στα μάτια μου και με κυνηγάει με μια κάμερα, έχω το δικαίωμα να του πω: «Φίλε, ηρέμησε». Και δεν έχει να κάνει με το αν το κορίτσι μου είναι διάσημο ή δεν είναι».

Έχεις κάνει καβγά με φωτογράφο;

«Έχω δείξει την ενόχληση μου. Το να σηκώσω χέρι, ας πούμε, δεν είναι της λογικής μου. Δεν θα με δεις ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο, γιατί είπαμε, ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Απλά αν με ενοχλείς, θα σ' το πω».

Η Ηλιάνα πώς αντιμετωπίζει όλο αυτό το κυνηγητό;

«Αμα θέλεις, μπορείς να ρωτήσεις την Ηλιάνα», είπε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved