Showbiz

Πώς η Νικολέττα Ράλλη κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της πέντε ολόκληρους μήνες! (photos)

Χθες έγινε γνωστή η ευχάριστη είδηση ότι η Νικολέττα Ράλλη περιμένει το πρώτο της παιδάκι και μάλιστα η ίδια αποφάσισε να το ανακοινώσει στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. 

Έχοντας ολοκληρώσει το δύσκολο πρώτο τρίμηνο, η όμορφη παρουσιάστρια αποφάσισε χθες μέσα από το προσωπικό της blog στο queen.gr να ανακοινώσει τα ευχάριστα εκπλήσσοντας ευχάριστα τους φίλους, τους συναδέλφους αλλά και τη σόουμπιζ με αυτή την ευχάριστη έκπληξη.

Πώς όμως κατάφερε να διατηρήσει το γλυκό μυστικό της κρυφό όλο αυτό το διάστημα;

Για την ίδια ήταν πολύ απλό. Έχοντας αποφασίσει από την περασμένη Άνοιξη να δώσει προτεραιότητα στην προσωπική της ζωή και να ζήσει τον έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της Μιχάλη Ανδρούτσου, απομακρύνθηκε από την πρώτη γραμμή της δημοσιότητας και απόλαυσε αυτή τη νέα περίοδο της ζωής της. Και αυτό απέδωσε καρπούς τελικά και μάλιστα πολύ πιο πολύτιμους και σημαντικούς από ό,τι και η ίδια ίσως περίμενε. Ένα παιδί που θα ολοκληρώσει την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του επιχειρηματία.

Γνωρίζοντας όσο κανένας το παιχνίδι της δημοσιότητας φρόντισε να προστατεύσει το γλυκό μυστικό της.

Όμως, επειδή παραμονεύουν και... κίνδυνοι, όπως είναι η αισθητή παρουσία της στα social media των οποία είναι δεινή χρήστης, ακόμα και όταν ανέβαζε φωτογραφίες -ειδικά τον τελευταίο καιρό- φρόντιζε οι πόζες της να... προστατεύουν την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της που είχε αρχίσει να φαίνεται.

Το ίδιο όμορφη, το ίδιο λαμπερή και το ίδιο ευτυχισμένη -ίσως λίγο περισσότερο για όσους γνώριζαν το μυστικό της εγκυμοσύνης- πόζαρε με τέτοιο τρόπο ώστε κανείς να μην καταλάβει τίποτα απολύτως.

Και τα κατάφερε μία χαρά.

Δείτε παρακάτω τις τελευταίες αναρτήσεις της στις οποίες κανείς δεν μπορεί να υποπτευθεί το παραμικρό.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved