Καίτη Γαρμπή: Τα πρώτα λόγια της από την πίστα μετά την ένοπλη ληστεία στο σπίτι της! (Video)
Showbiz

Καίτη Γαρμπή: Τα πρώτα λόγια της από την πίστα μετά την ένοπλη ληστεία στο σπίτι της! (Video)

Σοκαρισμένοι είναι η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μετά τη νύχτα τρόμου που βίωσαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι με την ένοπλη ληστεία.

Το ζευγάρι είναι ακόμα σοκαρισμένο μετά την ένοπλη ληστεία που δέχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου από τέσσερις κουκουλοφόρους. Τους έδεσαν και τους πίεσαν να τους αποκαλύψουν πού έχουν χρήματα.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο Διονύσης Σχοινάς στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ερυθραίας, το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση, οι ληστές του είπαν «αν δεν μας ανοίξεις το χρηματοκιβώτιο, θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι».

«Κοιμόμουν στο υπνοδωμάτιο. Κάποια στιγμή άκουσα φασαρία. Πριν προλάβω να σηκωθώ, δύο άτομα που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν στο δωμάτιο. Ο ένας σίγουρα κρατούσε όπλο. Με έσπρωξε πάλι στο κρεβάτι. Με απειλούσε με το όπλο και ο άλλος με έδεσε στο κρεβάτι. Την Καίτη την είχαν σε άλλο δωμάτιο» ανέφερε.

Και τόνισε:: «Ζητούσε επιτακτικά να του πω που είχαμε χρήματα, ενώ έβριζε και απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει. Του είπα που είναι το χρηματοκιβώτιο. Το άνοιξαν πήραν περίπου 40.000 ευρώ μερικές πλάκες χρυσού και έφυγαν. Ο ένας μίλαγε καλά ελληνικά, ο άλλος κάπως σπαστά».

Το Σάββατο βράδυ η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε κανονικά στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει και είπε στους θαμώνες του Έναστρον: «Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα και την οικογένειά μου, για αυτό θέλω διπλή αγάπη και διπλό χειροκρότημα».

Η Μαρία Αντωνά διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Καίτη Γαρμπή και αποκάλυψε πώς η τραγουδίστρια ζήτησε μόνο την συμπαράσταση του κόσμου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved