Πηνελόπη Πλάκα: «Δεν έχω την αγωνία να είμαι πρώτη σε κάτι» (photos)
Showbiz

Πηνελόπη Πλάκα: «Δεν έχω την αγωνία να είμαι πρώτη σε κάτι» (photos)

Η Πηνελόπη Πλάκα επενδύει στα αργά και σταθερά βήματα, έχοντας πάντα οδηγό το ένστικτό της.

Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για την ηρωίδα που υποδύεται στη σειρά «Πέτα τη φριτέζα», για τη συνεργασία της με τον Φάνη Μουρατίδη, ενώ αποκάλυψε αν έχει ρόλους – όνειρα.

Η ηρωίδα σας;

«Η Φωτεινή μας συνεχίζει να βρίσκεται στο Φτασμένο και να προσπαθεί διακαώς να κερδίσει ένα αστέρι.. Μισελέν. Αν και το έχει αφήσει λίγο πίσω το θέμα, γιατί ο Κίμωνας περνάει κάποιες ψυχολογικές διακυμάνσεις. Έχει και τα συναισθηματικά της, που είναι λίγο μπλεγμένα, πήγε να κάνει μια προσπάθεια με τον Λάκη, αλλά δεν της βγήκε και τόσο πολύ. Όχι γιατί δεν έχει συναισθήματα γι' αυτόν, αλλά γιατί υπερισχύουν τα συναισθήματα του παρελθόντος. Καταλαβαίνει ότι είναι και λάθος, θα δούμε όμως τι θα κάνει...».

- Τι υλικά έχει η σειρά σας και στέκεται τόσο καλά;

«Είναι μια καλά δομημένη σειρά, τόσο από άποψη σεναρίου, καστ και σκηνοθεσίας όσο και παραγωγής. Καλοδουλεμένη. Μπορεί να συμβαίνουν δουλειές και είναι πολύ καλό αυτό, να δουλεύουν άνθρωποι, να ανοίγει η πιάτσα, να βλέπουμε καινούργια πράγματα, μερικές όμως δεν είναι και τόσο καλοδουλεμένες. Αυτή είναι, και νομίζω ότι αυτό την κάνει να ξεχωρίζει και να πηγαίνει καλά. Από την άλλη, έχει και έναν πολύ αγαπημένο πρωταγωνιστή, τον Γιάννη Μπέζο, που είναι μια "κορώνα" γι' αυτό το σίριαλ».

-Πώς είναι η συνεργασία με τον Φάνη Μουρατίδη;

«Αψογη! Τον εκτιμώ, τον συμπαθώ και τον θαυμάζω. Χαίρομαι πάρα πολύ όταν έχουμε μαζί σκηνές, γιατί είναι βοηθητικός. Ανοιχτά μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας, να με συμβουλέψει. Είναι πολύ ωραίος συνεργάτης, από εκείνους που θέλεις να έχεις. Επίσης περνάμε πολύ ωραία, γελάμε πολύ!».

-Πώς φαντάζεστε το εαυτό σας στο χώρο;

«Τα βήματα μου θέλω να είναι αργά και σταθερά. Δεν βιάζομαι να κάνω πράγματα, θέλω να κάνω ό,τι μου αρέσει και με πάει ένα βήμα παρακάτω. Μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά μου. Ξεκίνησα 19 ετών σε αυτόν το χώρο και προσπαθώ να τηρήσω μια συνέπεια σε όλο αυτό. Δεν ξέρω πού θα με πάει... Απλά θέλω να είναι σταθερά τα βήματα μου».

- Έχετε ρόλους – όνειρο;

«Κανένα ρόλο - όνειρο. Κοιτάω τις δουλειές, πώς θα είμαι εγώ καλή σε αυτό, τους συντελεστές. Δεν έχω την αγωνία να είμαι πρώτη σε κάτι, θέλω να είμαι σε μια καλή δουλειά κι ας είμαι και τελευταία», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved