Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκλεψε την καρδιά ενός top model: « Είμαι ερωτευμένη μαζί του» (photos)
Showbiz

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκλεψε την καρδιά ενός top model: « Είμαι ερωτευμένη μαζί του» (photos)

Ο Έλληνας star του τένις έχει προκαλέσει τον θαυμασμό της μελαχρινής καλλονής.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει κα­ταφέρει να κατακτήσει τον κόσμο του τένις, κάνοντας εκατομμύρια φαν σε όλο τον κό­σμο. Μεταξύ αυτών και ένα μοντέλο από την Αυστραλία, που δηλώνει καταγοητευμένη από τον Έλληνα αθλητή.

Μά­λιστα, παραδέχεται ότι θα ήθελε να τον γνωρίσει και προσωπικά καθότι ερωτευ­μένη μαζί του. Ο λόγος για την Αυστρα­λή, Μοντάνα Κοξ, η οποία υπήρξε νική­τρια στο Next top model της Αυστραλίας το 2011 και αποκάλυψε ότι είναι ελεύθε­ρη αυτό το διάστημα. Με αφορμή του 21ο ετήσιο IMG Tennis party στη Μελβούρνη, με το οποίο συνεργάζεται και το Australian open, η Κοξ ευελπιστεί να γνωρί­σει από κοντά τον 21χρονο τενίστα:

«Θα είναι ωραίο που θα γνωρίσουμε κάποιους τενίστες. Ειλικρινά, εκείνος ο Έλληνας, ο Τσιτσιπάς, είμαι ερωτευμένη μαζί του. Εί­ναι πανέμορφος. Θα ελέγξω να δω αν θα είναι στην εκδήλωση», είπε το γνωστό μοντέλο συμφωνά με την Daily Telegraph της Αυστραλίας. Και πρόσθεσε: «Μου αρέσει πολύ το τένις. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα που κάνω στη Μελβούρνη. Έπαιζα τένις όταν ήμουν μι­κρή και πάντα με ενδιέφερε. Βασικά, δεν ήμουν κακή. Απλά δεν μπορούσα να χτυ­πήσω τη μπάλα τόσο-δυνατά».

Όπως φαίνεται, όλα αυτά δεν άφη­σαν ασυγκίνητο το Στέφανο Τσιτσιπά -και πώς να τον αφήσουν άλλω­στε- και τελικά οι δύο τους όχι απλώς βρέθηκαν στο ίδιο μέρος, αλλά γνωρίστηκαν κιόλας. Η καλ­λονή Μοντάνα έκανε ότι μπορούσε για να γοητεύσει το Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος όμως είναι αφιερω­μένος αλλού.

Και το "αλλού", κάποιοι λένε ότι είναι το τένις, αλλά κάποιοι άλλοι επιμένουν ότι είναι η Μαρία Σάκκαρη. Η σχέση των δύο τους παραμένει αδιευκρίνιστη, καθώς και οι δηλώσεις τους είναι αντι­φατικές και δεν ξεκαθαρίζουν το τοπίο.

Παρόλα αυτά, η Μαρία Σάκκαρη φαίνε­ται ότι ενοχλήθηκε από το ενδιαφέρον του μοντέλου για το νεαρό τενίστα και αυτό το μαρτυρούν άνθρωποι που την ξέρουν καλά. Αυτό, πιθανώς αποτελεί μια ένδειξη για το πώς αισθάνεται για τον Στέφανο Τσιτσιπά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια της γενιάς της.

Μάλι­στα, κάποιοι λένε ότι υπήρξε και έντο­νος καυγάς μεταξύ τους, μετά από κοι­νή τους προπόνηση, καθώς η Μαρία Σάκκαρη φαίνεται ότι ζήτησε από το Στέφανο Τσιτσιπά το λόγο. Το τι πρόκειται να γίνει και ηώς πρό­κειται να εξελοιχθεί η σχέση ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και την καλλονή από την Αυστραλία, απομένει να το δείξει ο χρόνος. Εκείνη, πάντως, είναι απολύτως γοητευμένη μαζί του, ιδιαίτε­ρα μετά τη γνωριμία τους, όπως δεν διστάζει να λέει παντού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved