Φαίη Μαυραγάνη: «Μας έχουν προτείνει αρκετές φορές να ξανακάνουμε εκπομπή με τον Νίκο»
Showbiz

Φαίη Μαυραγάνη: «Μας έχουν προτείνει αρκετές φορές να ξανακάνουμε εκπομπή με τον Νίκο»

H Φαίη Μαυραγάνη από το Δίστομο της Βοιωτίας βρέθηκε στην Αθήνα με όνειρα να κάνει καριέρα ως δημοσιογράφος. Η πορεία της ενδείκνυται για να κατανοήσει κάποιος πλήρως τη λαϊκή ρήση «Τα αγαθά κόποις κτώνται».

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το σύζυγό της –επίσης δημοσιογράφο- Νίκο Μάνεση, για το τι συμβαίνει όταν οι πόρτες του σπιτιού τους κλείνουν, αλλά και για τα δύο παιδιά τους.

Τα θέματα της επικαιρότητας την απασχολούν επαγγελματικά σε καθημερινό επίπεδο. Το ίδιο και τον σύζυγο της, Νίκο Μάνεση. Τι συμβαίνει όμως όταν οι πόρτες του σπιτιού τους κλείνουν; Κάποιος θα σκεφτόταν ότι οι κοινωνικές και πολιτικές συζητήσεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον ενός ζευγαριού που δουλεύει στα media.

Ωστόσο, η Φαιή διαψεύδει αυτό το σενάριο.

«Θα σου πω κάτι που συνέβη χθες. Την ώρα της εκπομπής δέχτηκα ένα μήνυμα που με ενημέρωνε ότι ένα από τα θέματα που παίξαμε δεν ήταν ακριβώς έτσι. Προβληματίστηκα για το πώς θα το χειριστώ στη συνέχεια και τηλεφώνησα στον Νίκο. Του λέω 2-3 πράγματα και το αφήνουμε για να το συζητήσουμε από κοντά. Το βράδυ ήμασταν τόσο κουρασμένοι που δεν είπαμε απολύτως τίποτα για τη δουλειά. Σήμερα έφυγα από το σπίτι για να βρεθούμε για τη συνέντευξη την ώρα που αυτός γυρνούσε από τη δουλειά.

Όπως καταλαβαίνεις, πάλι δεν είπαμε τίποτα. Το θέμα είναι ότι και να υπήρχε η δυνατότητα δεν θα το συζητούσαμε, γιατί έχω μπουχτίσει πλέον με τα όσα έχω διαχειριστεί στη δουλειά που στο σπίτι θέλω να πούμε άλλα πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συζητάμε καθόλου για τα επαγγελματικά μας. Ο Νίκος για εμένα είναι δάσκαλος. Μια φορά μπροστά σε έναν διευθυντή μου είχα πει "Ο Νίκος είναι είδωλο" και απευθυνόμενος στον Νίκο είπε "Μετά από τόσα χρόνια και όσα σου το λέει ακόμα αυτό;". Εγώ μάθαινα και εξακολουθώ να μαθαίνω από τον Νίκο. Όχι επειδή είναι μεγαλύτερός μου και έχει διαγράψει περισσότερα χιλιόμετρα στη δουλειά αυτή, αλλά γιατί είναι ένας τετραπέρατος άνθρωπος, με δυνατότητα σκέψης για μια σειρά από θέματα που με ενδιαφέρουν».

Από το2003 μέχρι το 2006 ήταν συμπαρουσιάστρια του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Στούντιο με θέα» στον ΑΝΤ1. Σε ερώτηση σχετικά με το αν 0α ξαναέκανε μαζί του εκπομπή απαντάει: «Βεβαίως. Μας το έχουν προτείνει αρκετές φορές. Οι συγκυρίες δεν το έχουν φέρει. Δεν το έχουμε απορρίψει όμως».

Την οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώνουν τα δύο τους παιδιά, η 15χρονη Λυδία και ο 9χρονος Φώτης, που όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα ακολουθήσουν τον επαγγελματικό δρόμο των γονιών τους.

«Η Λυδία ζωγραφίζει. Είναι η φύση της, η ζωή της, η κλίση της, η ανάγκη της και όπως όλα δείχνουν ο δρόμος της. Ζωγραφίζει τις ελεύθερες ώρες της. Ατελείωτα και ακατάπαυστα. Έχει εκφράσει την επιθυμία να κάνει animation και να δουλέψει στη Disney ή την Warner Bros. Ο Φώτης ένα φεγγάρι ήθελε να γίνει δημοσιογράφος. Νομίζω βέβαια ότι όλα τα παιδιά κάποια στιγμή εκφράζουν την επιθυμία να ακολουθήσουν το επάγγελμα των γονιών τους. Στην πορεία άλλαξε και μας είπε ότι θέλει να γίνει ιδιοκτήτης εργοταξίου ή οδηγός αυτοκινήτων σε αγώνες ταχύτητας. Ευτυχώς όλα αυτά έχουν φύγει και τώρα δε θέλει τίποτα μέχρι να βρει το δρόμο του. Καμία φορά σκέφτομαι πώς πέρασαν τα χρόνια από τότε που είμαι παντρεμένη και έχω παιδιά. Τη ζωή μου τη χωρίζω σε τρεις περιόδους. Η πρώτη είναι τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια στο χωριό, η δεύτερη είναι από το 1990 και μετά που ζούσα κάπως δύσκολα και ένιωθα ότι ο χρόνος δεν περνούσε γρήγορα και η τρίτη είναι από το 2002 που παντρεύτηκα με τον Νίκο μέχρι σήμερα. Αυτά τα χρόνια έχουν φύγει σαν νερό…», είπε στο People.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved