Αλέξης Γεωργούλης: «Τα προσωπικά μου πάντα με απασχολούν»
Showbiz

Αλέξης Γεωργούλης: «Τα προσωπικά μου πάντα με απασχολούν»

Ο Αλέξης Γεωργούλης λίγο πριν επιστρέψει στην κριτική επιτροπή του «Υour Face Sounds Familiar», μιλά για το τι καινούργιο θα δούμε φέτος στο show του ΑΝΤ1.

Ακόμη, αποκάλυψε αν θα άφηνε για πάντα την Ελλάδα, ενώ εξομολογήθηκε αν θέλει να κάνει οικογένεια.

Τι καινούργιο θα δούμε στο φετινό «Υour Face Sounds Familiar»;

«Με στενοχώρια χαιρετάμε τη Μιμή Ντενίση που δεν μπορούσε λόγω υποχρεώσεων να είναι φέτος και με χαρά υποδεχόμαστε στην επιτροπή τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου».

Εχετε συνεργαστεί ποτέ;

«Οχι. Ηταν καθηγήτρια στη σχολή μου, αλλά όχι στο τμήμα μου. Θα συναντηθούμε τώρα και χαίρομαι πολύ».

Με τους συμμετέχοντες έχεις συνεργαστεί με κάποιον;

«Με τον Γιώργο Χρανιώτη πριν από χρόνια στα «Οργισμένα νιάτα». Το 2003. Τον εκτιμώ, έχουμε κάνει και παρέα και συνεχίζουμε, αλλά του λέω πως δεν θα έχει μέσο».

Αφού αναφερόμαστε στα παλιά, γκουγκλάροντας διάβασα πως «ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ο τελευταίος ζεν πρεμιέ». Το θεωρείς τιμητικό; Κλισέ;

«Είναι κλισέ. Ακόμη θυμάμαι το «κορίτσια, ο Γεωργούλης». Είναι όμως και θεϊκά σχόλια που σου δίνουν ενέργεια. Ομως όπως και με τα αρνητικά τα φιλτράρω».

Εχεις ταξιδέψει πολύ. Κυρίως για δουλειά. Θα μπορούσες να αφήσεις για πάντα την Ελλάδα; Εννοώ να την επισκέπτεσαι μόνο για τουρισμό και για να βλέπεις τους δικούς σου ανθρώπους...

«Για κάθε Ελληνα η Ελλάδα είναι οι άνθρωποί του, ο ήλιος, τα βουνά, οι θάλασσες. Δεν είναι μια μεγάλη εταιρεία που θα αφήσεις πίσω σου. Η Ελλάδα υπάρχει στις καρδιές των ανθρώπων. Οχι, δεν θα την άφηνα. Για παράδειγμα, έμεινα για ένα διάστημα στο Λος Αντζελες, υπέροχη πόλη με καλές κλιματικές συνθήκες, αλλά πάλι τη χώρα μου αναπολούσα».

Αν ερχόταν μια πρόταση ακόμη καλύτερη από τους «Durrells», μια μεγάλη διεθνή παραγωγή με αυξημένες απαιτήσεις, θα σκεφτόσουν το ενδεχόμενο να παραιτηθείς από ευρωβουλευτής;

«Προσπαθώ να βρω κάτι πιο σημαντικό από την πρωτοβουλία του πανευρωπαϊκού φεστιβάλ που σου προανέφερα και δεν βρίσκω... Εάν υπήρχε κάτι τόσο μεγάλο που να με συνάρπαζε, δεν ξέρω...».

Τι θα μπορούσε να ήταν αυτό;

«Να ερωτευθώ παράφορα και να ζήσω μόνιμα στην Αμερική. Δεν υπάρχει κάτι αυτήν τη στιγμή που να είναι πιο θελκτικό από αυτό που κάνω τώρα».

Γυρίζω τον χρόνο πίσω. Ο πανζουρλισμός που είχε γίνει με τον ρόλο του «Σωτήρη» στο «Είσαι το ταίρι μου» σε είχε στρεσάρει;

«Με στρέσαρε πάρα πολύ. Μου δημιούργησε φόβο σαν ίλιγγο. Αλλά με βοήθησε κιόλας, γιατί ανέλυσα πολλά πράγματα βαθιά μέσα μου. Αυτό το ταξίδι στην ψυχή πρέπει να το κάνεις».

Παραμένεις αμετανόητος εργένης;

«Τι να κάνουμε, αφού έτσι τα έφερε η ζωή»!

Θέλεις να κάνεις οικογένεια;

«Δεν έχω τον φόβο του «δεν θα το ήθελα». Αλλά αυτήν τη στιγμή είμαι τόσο απορροφημένος με την Ευρωβουλή και τα καλλιτεχνικά, δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος γι' αυτό. Ταξιδεύω δύο φορές την εβδομάδα. Παλαιότερα έφευγα για μήνες στο εξωτερικό. Είμαι σε ρυθμούς που είναι δύσκολοι για τη δημιουργία οικογένειας».

Είναι αποτρεπτικό όλο αυτό και για τη δημιουργία μιας σχέσης;

«Ναι, είναι. Για παράδειγμα, έχτιζα μια ζωή στο Λος Αντζελες, είχα κάποια σχέση και μετά επέστρεφα στην Ελλάδα για κάποιους μήνες. Οταν πήγαινα πάλι στην Αμερική, έπρεπε η σχέση να χτιστεί από την αρχή. Ξαναγινόταν σημαντικό. Ερχόμουν πάλι Ελλάδα και ατροφούσε. Φαύλος κύκλος. Δύσκολο πράγμα. Τα προσωπικά μου πάντα με απασχολούν, αλλά επειδή τώρα υπάρχει ηρεμία σε αυτό τον τομέα, είναι και μια ευκαιρία να σκάψω και να ανακαλύψω τον εαυτό μου βαθύτερα», είπε στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved