Στέφανος Καριοφύλλης: Ο Έλληνας σεφ του «James Bond» και της Cate Blanchett
Showbiz

Στέφανος Καριοφύλλης: Ο Έλληνας σεφ του «James Bond» και της Cate Blanchett

Από το Λονδίνο στο Τόκιο και από τη Νέα Υόρκη στο Μαϊάμι, ο Στέφανος Καριοφύλληs είναι ο Έλληνας σεφ που ξετρελαίνει με τα ασυναγώνιστα, γκουρμέ, μενού του τον Daniel Craig και την Cate Blanchett

Στο brasserie blanc σ' ένα από τα πιο διάσημα ρεστοράν του Λονδίνου, ο περιζήτητος Έλληνας σεφ των σταρ, επιμελήθηκε και προετοίμασε -με κάθε λεπτομέρεια γαστρονομικής απόλαυσης- το μενού του χολυγουντιανού σταρ Daniel Craig o οποίος επέλεξε πάπια με πατάτες ντοφινούζ και σάλτσα από δαμάσκηνα, το οποίο αποτελεί ένα από τα αγαπημένα του πιάτα!

Ο μόλις εικοσιτεσσάρων ετών Έλληνας σεφ Στέφανος Καριοφύλλης, ανήκει ήδη στους πιο διάσημους και περιζήτητους σεφ του κόσμου και σήμερα ηγείται του homage εστιατορίου του the Waldorf Hilton hotel, στο Λονδίνο, ενώ έχει μαγειρέψει για δεκάδες σταρ του Hollywood της βρετανικής τηλεόρασης και του διεθνούς star system.

Στα ανάκτορα του Μπάκινχαμ και στην αγγλική Vogue

Ο νεαρός σεφ, που έχει διακριθεί με δεκάδες βραβεία γαστρονομίας στην παρασκευή υπέροχων γκουρμέ πιάτων -αυτή την εβδομάδα φιλοξενείται στις σελίδες της αγγλικής Vogue, ως ο κορυφαίος σεφ του Waldorf Hilton hotel,στο Λονδίνο- θεωρείται ο πιο αγαπητός σεφ του παλατιού του Μπάκιγχαμ! Ενώ συζητείται έντονα, στους κοσμικούς κύκλους του Λονδίνου, ότι πολλές φορές απόλαυσε τις «αλχημείες» του μενού του η βασιλική οικογένεια.

Το μενού που ξετρελαίνει την Gate Blanchett

Προτάσεις, TV και σχέδια καριέρας

Το τρελό πάρτι των celebrity και πολυεκατομμυριούχων στο Μαϊάμι

Αυτή την εβδομάδα ο Στέφανος Καριοφύλλης ταξιδεύει -μαζί με τον φίλο του και διάσημο ηθοποιό Silvio Simac για το L.Α. κι από εκεί για το Μαϊάμι, όπου και θα επιμεληθεί το μενού σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι της χρονιάς, με προσκεκλη­μένους σουπερστάρ ηθοποιούς, τραγουδιστές, μοντέλα, αλλά και προσωπικότητες του διεθνούς τζετ και πολυεκατομμυριούχους.

Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved