«Από τότε που «έχασα» τη μάνα μου, είχα να νιώσω έτσι όπως ένιωσα με την απώλεια της Τζέσυ Παπουτσή»
Showbiz

«Από τότε που «έχασα» τη μάνα μου, είχα να νιώσω έτσι όπως ένιωσα με την απώλεια της Τζέσυ Παπουτσή»

Η Τζέσυ Παπουτσή έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2018 σε ηλικία 62 ετών, νικημένη από καρκίνο στον εγκέφαλο, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και στους δικούς της ανθρώπους.

Ένας από αυτούς και ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλά για την ηθοποιό για τον λόγο που έχει αφιερώσει την παράσταση του σε εκείνη.

Ο χρόνος που περνάει σε τρομάζει;

«Όχι, δεν με τρομάζει καθόλου ο χρόνος που περνάει, είναι ένας εραστής, ένας φίλος, που, όπως του φερθείς, θα σου φερθεί, σου δίνει πίσω ό,τι του δίνεις. Οπότε, εσύ επιλέγεις την ηλικία που θέλεις να είσαι και από το μυαλό μας είναι στο πόσο θέλουμε να δείχνουμε, να είμαστε και να αισθανόμα­στε. Παραμένω αθλητής και λειτουργώ με πρωταθλητική διάθεση, έτσι μαθαίνεις να παλεύεις, να έχεις στόχο. Να ξέρεις, αυτή η παράσταση είναι αφιερωμένη στην Τζέ­συ Παπουτσή...», είπε και με δάκρυα στα μάτια συνέχισε:

«Η Τζέσυ ήταν και είναι ένας θησαυρός. Πι­στεύω ότι η ψυχούλα της, από εκεί που είναι, μου έδωσε όλη την ευλογία και την αγάπη της για να γίνει όλο αυτό. Το κοριτσάκι μου... δεν έχω συ­ναντήσει καλύτερο άνθρωπο στη ζωή μου από την Τζεσούλα. Από τότε που «έχασα» τη μάνα μου είχα να νιώσω ότι με χτυπάει ρεύμα κι αυτό το ένιωσα με την «απώλεια» της Τζέσυ. Είχα την τύχη να τη συνα­ντήσω και κατάλαβα ότι κάποιοι άνθρωποι γεννήθη­καν για να ποιούν ήθος. Η Τζέσυ, δεν θα πω ήταν, θα πω ότι είναι η οικογένεια μου. Να είναι καλά εκεί που είναι. Πιστεύω ότι είναι σίγουρα καλά το γλυκό μου κοριτσάκι...», εξμολογείται ο ίδιος στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved