Θοδωρής Φραντζέσκος: Δε φαντάζεστε με τι άλλο ασχολείται εκτός από την υποκριτική (Photos)
Showbiz

Θοδωρής Φραντζέσκος: Δε φαντάζεστε με τι άλλο ασχολείται εκτός από την υποκριτική (Photos)

Ο Θοδωρής Φραντζέσκος ξεχώρισε με την ερμηνεία του ως Κερέμ Καρτάλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι».

Ο ηθοποιός σε πρώτο πρόσωπο αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ονειρεύονταν να γίνουν ηθοποιοί. Ασχολούμουν με τη μουσική, αλλά ποτέ με την υποκριτική. Γράφω και μουσική»

«Κάθε μέρα έχω γύρισμα και το βράδυ δουλεύω υποδοχή και δημόσιες σχέσεις σε ένα cocktail bar στην Αθήνα Αυτό βέβαια θα περιοριστεί λόγω χρόνου, γιατί τώρα συζητάω κάποιες προτάσεις για παραστάσεις που θα ανέβουν τη δεύτερη σεζόν»

«Η πρώτη μου δουλειά στο θέατρο ήταν η Φιλουμένα Μαρτουράνο, στο Εθνικό, με την Ελένη Ράντου και τον Αλκι Κούρκουλο. Ουσιαστικά, είμαι φρέσκος στον χώρο. Μόνο τέσσερα χρόνια»

«Γιατί ξεκίνησα αργά; Σπούδαζα στην Κρήτη Διοίκηση Επιχειρήσεων και κάποια στιγμή μου ήταν ανυπόφορο. Δεν μπορούσα να φανταστώ το μέλλον μου σε αυτό το επάγγελμα. Και επειδή είμαι αναβλητικός ως φύση, είχα αφεθεί. Μέχρι που κάποια στιγμή αυτό έσκασε μέσα μου. Κατάλαβα, ότι περνούσα το ηλικιακό όριο. Θα καιγόμουν - και εγώ και τα όνειρα μου. Και έτσι αποφάσισα να τα παρατήσω και να μπω στη δραματική σχολή»


«Από 18 χρονών μένω μόνος. Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω. Η σπεσιαλιτέ μου είναι
το μεξικάνικο -κάνω υπέροχα μπουρίτος, έχω ταλέντο στα γλυκά και κάποιες φορές ζυμώνω ακόμη και το ψωμί που τρώω»

«Μου αρέσει πάρα πολύ η κουζίνα, αλλά απεχθάνομαι το σούπερ μάρκετ. Όπως επίσης απεχθάνομαι και το πλύσιμο των πιάτων μετά. Οι φίλοι μου με έχουν όλοι από κοντά, γιατί ξέρουν ότι στο σπίτι μου θα φάνε και θα περάσουν καλά. Και με εμπιστεύονται στις γεύσεις. Επίσης, μου αρέσουν τα μεγάλα τραπέζια. Έχω κάνω και τραπέζι με 25 άτομα και ήταν απολαυστικό. Μαγείρευα δύο μέρες»

«Σιγά-σιγά έχουν αρχίσει να με αναγνωρίζουν στον δρόμο. Ακόμη και μεγάλες γυναίκες με σταματούν και μου μιλούν. Είμαι ο Τούρκος αδερφικός φίλος του Μίλτου (Ιωάννης Παπαζήσης) - με τον οποίον σε λίγο καιρό θα συγκρουστούμε», λέει στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved