Δείτε πώς είναι σήμερα η Μπέττυ Αρβανίτη! (photos)
Showbiz

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μπέττυ Αρβανίτη! (photos)

Μπέττυ Αρβανίτη: «Την ηλικία μου τη μετράω μόνο με επιθυμίες»

 

Η Μπέτυ Αρβανίτη πρωταγωνίστησε σε αρκετές ταινίες την χρυσή εποχή του Ελληνικού κινηματογράφου. Στην κοινή συνείδηση είναι ταυτισμένη με την ταινία «Νύχτα Γάμου», που ενσαρκώνει τη νιόπαντρη σύζυγο του Φαίδωνα Γεωργίτση, με τον οποίο φτάνει στα πρόθυρα του διαζυγίου από την πρώτη κιόλας νύχτα του γάμου τους.

Οι δυο ηθοποιοί δεν υπήρξαν μόνο κινηματογραφικοί σύζυγοι αλλά και στην πραγματικότητα όμως ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ. Πως είναι σήμερα η άλλοτε σέξι ηθοποιός με τα εκφραστικά μάτια και τι λέει στο περιοδικό People για τη ζωή της;

Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

«Δεν ξέρω τι βλέπουν οι άλλοι σε μένα, ούτε με απασχόλησε ποτέ, για να πω την αλήθεια. Εγώ ξέρω πως στη ζωή μου έκανα, και συνεχίζω δηλαδή, ό,τι μου κάνει κέφι. Και το εννοώ αυτό. Τελεία Ξέρω επίσης πως στον εαυτό σου πρέπει να λες αλήθειες. Ακόμη και αυτές που πληγώνουν. Αν θέλεις μόνο να τον χαϊδεύεις, δεν προχωράς. Προσωπικά, δεν φοβάμαι τόσο πολύ ούτε να ρισκάρω ούτε να πληγωθώ. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Ποτέ μου δεν υπήρξα συντηρητική, ούτε καν ως μητέρα. Το «Βάλε ζακέτα», για παράδειγμα, τώρα το λέω καμιά φορά στον γιο μου, που είναι μεγάλος άντρας (σ.σ. ο γιος της είναι ο συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης). Γελάει και μου απαντάει «Τρελάθηκες, ρε μάνα;». Όταν τον έκανα ήμουν παιδί, δεν ήξερα πολλά πράγματα. Μαζί μεγαλώσαμε, αλλά διαμορφώθηκε μια σχέση ανεπανάληπτη».

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑΓΙΑ

«Πριν από κάποιους μήνες έγινα γιαγιά. Έχω έναν κούκλο εγγονό. Πρωτόγνωρος ρόλος αυτός για μένα. Η μεγάλη μου επιθυμία είναι να περνάω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί του. Είναι ένας καινούριος έρωτας αυτό το μωρό. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λένε «Του παιδιού μου το παιδί...». Ξέρω ότι γι' αυτό το μωρό λιώνω. Σήμερα είναι δέκα μηνών και θα τον βαπτίσουμε προσεχώς, Ερμή. Μέσα από αυτόν βλέπω, αν θέλεις, την ιστορία μιας ολόκληρης ζωής. Είναι απίστευτο το πώς αλλάζει από μέρα σε μέρα, πώς προσεγγίζει νέα πράγματα, πώς κοιτά τον κόσμο με τα αθώα του μάτια. Καμιά φορά σκέφτομαι «Για δες! Έχουμε υπάρξει όλοι έτσι».

ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

«Καλή ηθοποιός δεν ξέρω αν είμαι. Θα ήταν γελοίο να αρχίσω να λέω εγώ τέτοια πράγματα. Πιστεύω, όμως, ότι δεν είμαι κακή. Το σίγουρο είναι ότι καταπιανόμαστε με μια τέχνη θνησιγενή. Τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η παράσταση έχει πεθάνει. Αύριο, θα ζωντανέψει ξανά. Και το κοινό έχει έναν πολύ σοβαρό ρόλο να παίξει. Είναι «ο άλλος ηθοποιός». Γι' αυτό και κάθε κοινό έχει την παράσταση που του αξίζει. Το πιστεύω αυτό, ακράδαντα! Έχει τύχει να βγω στη σκηνή και να μην έχω τα κέφια μου, αλλά να υπάρχει ένα κοινό από κάτω που σε ανεβάζει στον ουρανό. Και το ανάποδο φυσικά! Προσωπικά, κάθε φορά που βγαίνω εκεί πάνω, έχω την αίσθηση της επικινδυνότητας αλλά και της ευθύνης.

Άνοιξε την gallery και δες πως είναι σήμερα η Μπέττυ Αρβανίτη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved