Αυτή είναι η Ελληνίδα που παίζει στο πλευρό του Jude Law και του John Malkovich (photos)
Showbiz

Αυτή είναι η Ελληνίδα που παίζει στο πλευρό του Jude Law και του John Malkovich (photos)

The new Pope: Ποια είναι η Ελληνίδα που παίζει στο πλευρό του Jude Law και του John Malkovich ;

Ένα δωρικό, ειλικρινές «Δεν ξέρω» είναι η απάντηση της στο τι νομίζει ότι διέκρινε ο Σορεντίνο στο πρόσωπο της. Παρά το πλούσιο βιογραφικό της και τα συνεχή ταξίδια της ανά τον κόσμο, έχει ελάχιστες αναρτήσεις στα social media .
Ούτε φωτογραφίες ανεβάζει στο instagram με τους διάσημους συμπρωταγω­νιστές της. Με διακριτικότητα υποστηρίζει ότι για να «υπάρξεις» στο σύμπαν των social media χρειάζεται αρκετή δουλειά, η οποία πρέπει να σου αρέσει και επιπλέον πρέπει να έχεις κάποιο σχετικό ταλέντο για να τη διαχειριστείς.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:


Τον χειμώνα του 2019, από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο, ταξίδευε συνεχώς στην Ιταλία για τα γυρίσματα που έγιναν σε ιστορικές τοποθεσίες της παλιάς πόλης της Βενετίας και της Ρώμης.
Υποδύεται τη γυναίκα με την Κόκκινη Στολή, αρχηγό μιας θρησκευτι­κής εξτρεμιστικής ομάδας που υποστηρίζει τον Πάπα, ο οποίος στα πρώτα επεισόδια της σειράς βρίσκεται σε κώμα.
«Ήταν μια τεράστια παρα­γωγή, εντυπωσιακή, φιλόδοξη και επιβλητική», θυμάται, «υπήρχε μέρα με 400-500 άτομα βοηθητικούς ηθοποιούς. Αυτό από μόνο του προκαλεί ένα αίσθημα ενθουσιασμού το οποίο κουβαλάει κανείς και στη συνέχεια».
Αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν η οργάνωση και ο συντονισμός του συνεργείου. Εξομολογείται ότι δεν αισθάνθηκε καμία σωματική κόπωση.
Περίμενε σε ένα νεοκλασικό αρχοντικό δίπλα από το σετ όπου γινόταν το γύρισμα μέχρι να είναι όλα έτοιμα για να μπει στο πλάνο. Η εντυπωσιακή σκηνή με την προσταγή «Pray» που δίνε όρθια ανάμεσα στο πεσμένο στα γόνατα πλήθος ήταν αποτέλεσμα αυθόρμητου αυτοσχεδιασμού καθώς δεν ήταν στο σενάριο και έτσι δεν είχε κάνει ουδεμία πρόβα γι' αυτό.


Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:





Της δόθηκε η ευκαιρία να συναναστραφεί και να συνομιλήσει με μεγάλους δημι­ουργούς. Θυμάται ότι κάποτε είχε διαβάσει μια συνέντευξη του Τζουντ Λο που έλεγε ότι γι’ αυτόν είναι σημαντικό να περνάει όμορφα την ώρα που δουλεύει, κάτι που έβλεπε να εκτυλίσ­σεται μπροστά της.
Η συνεργασία αυτή ήταν ένα μάθημα επαγγελματισμού. «Τον παρατηρούσα να εκπέμπει καλοσύνη, χαρά και ευγένεια, δεν υπήρξε ποτέ νευρικός ή ανυπόμονος. Ήταν φι­λικός, επικοινωνιακός και υπέροχος. Από τον Τζον Μάλκοβιτς επίσης κρατάω τη χάρη, την ευγένεια και την πραότητα που έφερε κάθε λεπτό, από το πρόγευμα μέχρι την ώρα του γυρίσματος».

Θαυμάζει πολύ τον νέο Πάπαγιατί είναι εύ­θραυστος και σαγηνευτικός. «Νομίζω οι λάτρεις του «Young Pope» θα το απολαύσουν ιδιαιτέρως», λέει γνωρίζοντας καλά το έργο του Σορεντίνο που κάθε του καρέ μοιάζει με μπαρόκ πίνακα ζωγραφικής καθώς παρακολουθούσε τις ταινίες του.
«Η "Τέλεια ομορφιά" με είχε συγκινήσει όπως καμία άλλη ταινία», σημειώνει. Κάθε πλάνο του διακατέχεται από μια προσωπική αισθητική που άπτεται της δικής της. Βυθιζόταν στις ποιητικές εικόνες και έννοιες των ταινιών του και διασκέδαζε με το ανατρεπτικό του χιούμορ, πολύ, πριν τον συναντήσει.
«Νιώθω ότι μπαίνει στην ψυχή των ηρώων του και μας προτείνει μια πολύτιμη ενδοσκόπηση».


Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:



«Ο Πάολο Σορεντίνο αγαπάει πολύ τους ηθοποιούς και τους ρόλους που χτίζει. Ξέρει τι θέλει και πώς θα το πάρει, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες και σκηνοθετεί αβίαστα όπως αναπνέει.
Ακόμα και στην οθόνη της τηλεόρασης, η ροή του σε συνεπαίρνει και διεγείρει συνεχώς το συναίσθημα». Συμφωνεί ότι αν είχαμε παρόμοια θεματολογία σε ελληνική παραγωγή θα προκαλούσε αλληλεπιδράσεις και αντιδράσεις στην Ορθόδοξη Εκκλησία.
«Πιστεύω όμως πως οτιδήποτε γεννάει διάλογο και σκέψη είναι για καλό», συμπληρώνει. Οι ενδυματολόγοι της σειράς συνεργάστηκαν με τα εργαστήρια κατασκευής των στολών του Βατικανού.
«Θυμάμαι τη χαρά που ένιωσα όταν είδα το κουστούμι μου. Δεν φανταζόμουν την κόκκινη στολή ως ένα ζευγάρι φόρμες με τη φωτογραφία του Τζουντ Λο μπρος-πίσω, μου φάνηκε ευρηματικό.
Οι Λούκα Κανφορά και Κάρλο Πογκιόλι που έχουν ντύσει τη "Νιότη," και το Grand Budabest Hotel, θεωρούνται οι απόλυτοι ειδικοί στους σχεδιασμών για παραγωγές θρησκευτικού περιεχομένου» διευκρινίζει στο περιοδικό Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved