Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Διανύω τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου»
Showbiz

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Διανύω τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου»

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Η τηλεοπτική Έλλη σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε όσα δε γνωρίζουμε για εκείνη, ενώ ακόμη αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της!

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, έμενα στην Ηλιούπολη, και όλα τα καλoκαίρια μου τα έχω περάσει στην Τήνο. Τώρα μετακόμισα στην Πεντέλη και είναι ωραία γιατί είμαι μέσα στο πράσινο».

Όσον αφορά στην εγκυμοσύνη της: «Διανύω τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Είμαι 32 χρονών, πάω στα 33, και το παιδί προέκυψε τυχαία. Είμαι με τον ανθρωπό μου δύο χρόνια και συγκατοικούμε. Σκεφτόμασταν ότι κάποια στιγμή μπορεί να κάνουμε ένα παιδί και μας συνέβη τυχαία».

Καθημερινό πρόγραμμα: «Ξυπνάω στις 6 το πρωί, έχω 8 με 10 ώρες γύρισμα, το βράδυ πηγαίνω στο θέατρο και γυρίζω σπίτι και κοιμάμαι. Αλλά από πέρσι έχω καταργήσει το έξω και επίσης έχω χάσει τις φίλες μου. Μου λείπουν οι φίλες μου. Από την άλλη, όμως, βιώνω μια πολύ όμορφη περίοδο. Έτσι είναι, κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις, και η ζωή συνεχίζεται».

«Συνήθιζα να παίζω playstation, αλλά το σταμάτησα με την εγκυμοσύνη, γιατί δεν θέλω να έχω εντάσεις και αγωνίες. Έτσι, πια βλέπω μόνο ντοκιμαντέρ. Στον δρόμο με αναγνωρίζουν, όχι όμως με το όνομα μου αλλά με το όνομα της ηρωίδας που παίζω στο σίριαλ, της Έλλης», είπε.

Σπουδές: «Από ανάγκη σπούδασα marketing, γιατί μου έλεγαν: «Παιδάκι μου, γίνε ηθοποιός, αλλά πάρε και ένα πτυχίο σε κάτι πιο πρακτικό». Το marketing με έμαθε να σκέφτομαι λογικά και πιο συνειδητά».

Για την αδερφή της: «Έχω μια αδερφή, τη Νικολέτα Ταβουλάρη, που ήταν στο MasterChef και μας έχουν συνδέσει σαν τις αδερφές Τατά. Έφτασε στην πρώτη 20άδα, αλλά έγινε αρκετά δημοφιλής λόγω της παρουσίας της. Και εγώ μαγειρεύω, όχι τόσο καλά σαν τη Νικολέτα, αλλά το κάνω γιατί με ηρεμεί. Τι έφτιαξα τελευταία; Παστίτσιο!, είπε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved