Απίστευτο! Μπήκαν στα καμαρίνια θεάτρου και άρπαξαν ό,τι βρήκαν! Το σοκ της Τζένης Διαγούπη! (pics)
Showbiz

Απίστευτο! Μπήκαν στα καμαρίνια θεάτρου και άρπαξαν ό,τι βρήκαν! Το σοκ της Τζένης Διαγούπη! (pics)

Σοκαρισμένη δείχνει να είναι η Τζένη Διαγούπη αλλά και όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην παράσταση που ανεβαίνει στο θέατρο Αλάμπρα μετά την διαπίστωση ότι άγνωστοι μπήκαν στα καμαρίνια και τα... έγδυσαν! 

Η Τζένη Διαγούπη, φανερά αναστατωμένη από ό,τι συνέβη μιας και πρωταγωνιστεί μαζί με τους Παύλο Κοντογιαννίδη, Βάσια Παναγοπούλου, Κώστα Αποστολάκη, Κώστα Φλωκατούλας, Παντελή Καναράκης και Βασίλη Κούκουρα στην παράσταση "Ξενοδοχείον ο Παράδεισος" ανάρτησε ένα μήνυμα στις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και στο Instagram και απευθυνόμενη στους "ελαφροχέρηδες" έγραψε:

«Παιδιά......στα καμαρίνια σε ένα θέατρο το μόνο πολύτιμο που μπορείτε να βρείτε είναι τα ρούχα, τα παπούτσια, οι περούκες τα καλλυντικά μας....άντε και τα πήρατε....δεν θα σας είναι χρήσιμα κάπου, δεν τα αγοράζει κανείς... Κρίμα που μας αναστατώσατε, ξέρετε οι ηθοποιοί πονάνε γιατί είναι το σπίτι τους... το θέατρο και το καμαρίνι το δωματιάκι μας... Είναι ψεύτικα τα λεφτά, ψεύτικα τα κοσμήματα... Δεν κερδίσατε κάτι... Μόνο μας στεναχωρήσατε πολύ.... Ξέρουμε ότι δεν το θέλετε αυτό που σας συμβαίνει, εύχομαι να βρείτε το δρόμο για την ΖΩΗ, να βγείτε από τη δίνη και το σκοτάδι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved