Παίκτης του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» προσπάθησε να σκοτώσει με αλυσοπρίονο την αδερφή του
Showbiz

Παίκτης του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» προσπάθησε να σκοτώσει με αλυσοπρίονο την αδερφή του

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Σκηνές βγαλμένες από ταινία θρίλερ με πρωταγωνιστή πρώην παίκτη του σόου τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με την espresso o πρώην παίκτης προσπάθησε να εισβάλλει στο σπίτι της αδερφής του με ένα αλυσοπρίονο, απειλώντας την -σε κατάσταση αμόκ- να κομματιάσει την ίδια και την οικογένειά της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο 47χρονος είχε εμφανιστεί πριν από ενάμιση χρόνο στο talent show, ντυμένος στα μαύρα και με μακιγιάζ και είχε προκαλέσει αμηχανία στους κριτές με την ακραία εμφάνισή του και δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο σύζυγος της 40χρονης, ο οποίος βρισκόταν στην κουζίνα, μόλις αντιλήφθηκε την κατάσταση έτρεξε προς την πόρτα, επιχειρώντας να τον απωθήσει. Οι δυο άντρες έδωσαν μάχη, με την γυναίκα να ξυπνά και να καλεί την αστυνομία.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ακινητοποίησαν τον δράστη, ο οποίος ήταν εκτός ελέγχου, οδηγώντας τον στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της αδερφής του 47χρονου, Γιάννα Παναγοπούλου, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά όπου ο άνδρας κάνει θανάσιμη επίθεσηστην εντολέα της.

«Το έτος 2013, της είχε επιτεθεί ξανά με μαχαίρι και η κοπέλα ήταν για έναν μήνα στην εντατική», ανέφερε στην Espresso η κυρία Παναγοπούλου, επισημαίνοντας πως ο δράστης είχε εκτίσει την ποινή του στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού από όπου αποφυλακίστηκε με όρους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved