Χρήστος Φερεντίνος: Όσα είπε για τους έφηβους γιους του
Showbiz

Χρήστος Φερεντίνος: Όσα είπε για τους έφηβους γιους του

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για όσα έκανε ως πιτσιρικάς.

Ακόμη, αναφέρθηκε στους γιους του και πώς είναι η εφηβεία τους.

Πού μεγαλώσατε;

«Γεννήθηκα στα Γιάννενα, αλλά τριών μη­νών ήδη μετακομίσαμε στην Αθήνα. Μεγά­λωσα στο κέντρο της Αθήνας, στα φοβερά Εξάρχεια, κοντά στο λόφο του Στρέφη».

Ήσασταν ανήσυχο πνεύμα ως πιτσιρικάς;


«Απ' ό,τι μου λένε κάποιοι καθηγητές μου, που βρίσκω από παλιά, ήμουν όλο ερωτήσεις».

Ως πιτσιρικάς υπήρξατε δημοφιλής, ό­πως ενήλικας;

«Όχι ιδιαίτερα. Υπήρχαν και πιο φίρμες από εμένα, Ήμουν μέσα σε όλα. 'Επαιζα την μπαλίτσα μου, το μπάσκετ, το ξύλινο ποδόσφαιρο ρακί και το μπιλιάρδο. Ήμουν και μέσα στις κοπάνες. Και ήμουν δραστήριο μέλος στο δεκαπενταμελές του σχολείου».

Πώς απολαμβάνετε το χρόνο σας εκτός δουλειάς;

«Επειδή φέτος δεν κάνω ραδιόφωνο, μετά από 5 πέντε χρόνια σταμάτησα από τα Παραπολιτικά, είναι καλύτερα τα πράγματα. Πέρσι, εκτός από τη δουλειά, με ταλαιπωρούσαν και οι δρόμοι. Ξέρετε, οι άνθρωποι της περιφέρειας απορούν που σπαταλάμε τόσο άσκοπο χρόνο στις μετακινήσεις. Απολαμβάνω τον κινηματο­γράφο και τις ξένες σειρές. Βλέπω θέατρο και όλα αυτά τα μοιράζομαι με τους φίλους μου».

Με τους γιους σας κάνετε πράγματα μαζί;

«Είναι στη Β' Λυκείου. Είναι δύο άντρες. Μακάρι να μπορούσαμε. Αλλάζουν οι ηλικί­ες, αλλάζουν και οι παρέες. Είναι σοκαριστικό, αλλά πρέπει να προσαρμόζεσαι. Μου αρέσει που ασχολούνται με πράγματα πιο κοντά σε μένα. Κι έτσι έχουμε κοινά ενδια­φέροντα. Σοκάρεσαι που από εκεί που είχες δυο μικρά παιδιά, έχεις απέναντι σου δύο έ­φηβους με άποψη διαφορετική από τη δική σου, αλλά έχει πολύ ενδιαφέρον», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved