Αυτήν την αποκάλυψη για το Άγγιγμα Ψυχής δεν τη γνωρίζαμε και την έκανε η Παπαθωμά (photos)
Showbiz

Αυτήν την αποκάλυψη για το Άγγιγμα Ψυχής δεν τη γνωρίζαμε και την έκανε η Παπαθωμά (photos)

Mια απρόσμενη αποκάλυψη για το σήριαλ «Άγγιγμα Ψυχής» έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστούσε στο σήριαλ του ΑΝΤ1, μίλησε γι’ αυτό, ενώ αποκάλυψε κάτι που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην τεράστια δημοσιότητα που πήρε και τον τρόπο με τον οποίο την διαχειρίστηκε.

Αληθεύει ότι ο ρόλος στο «Άγγιγμα ψυχής αρχικά προοριζόταν για άλλη ηθοποιό;

Είχαμε κάνει αρχικά ραντεβού με τον Μανούσο Μανουσάκη για α άλλη σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστούσα με τον Πασχά­λη Τσαρουχά. Στην πορεία ο Μανούσος άλλαξε την απόφαση του και εμένα με ξέχασε. Δειλά τον-πήρα τηλέφωνο, ενώ είχε ήδη τε­λειώσει το κάστινγκ για το "Αγ­γιγμα, ψυχής". Είχε επιλέξει άλ­λη πρωταγωνίστρια. Ξαφνιάστη­κε όταν με άκουσε, ευχάριστα ευ­τυχώς, και με κάλεσε για τεστ. Διάβασα τον ρόλο μου και την εξέλιξη την ξέρετε».

Πώς διαχειριστήκατε τότε την τρομακτική δημοσιότητα που ακολούθησε;

«Δεν είχα ποτέ πρόβλημα να πα­τάω στη γη. Δεν απογειώνομαι εύ­κολα. Ηταν πολύ ωραία η αγά­πη και το ενδιαφέρον του κό­σμου που εισέπραττα σε κάθε βήμα και που εισπράττω ακό­μη. Οι συνθήκες της δουλειάς με τρόμαξαν λίγο, μαζί και η έκθε­ση στα ΜΜΕ, οπότε μετά το τέλος της σειράς αποφάσισα για έναν χρόνο να μείνω εκτός και να σκεφτώ αν θέλω πραγματικά να συνεχίσω και αν είναι τελικά η κατάλληλη εργασία για εμένα. Ταξίδεψα πολύ μόνη τότε, θυμά­μαι. Αγαπώ τα ταξίδια και επέ­στρεψα ανανεωμένη».

Σας έχει αποδοθεί ο τίτλος του sex symbol ενόχλησε ποτέ;

«Το σεξαπίλ είναι κάτι που το έχεις ή δεν το έχεις. Οταν υπάρ­χει, έχει και τον ανάλογο αντί­κτυπο. Δεν με ενοχλεί, το αντί­θετο, μου αρέσει, Ειδικά όταν το συναντώ στους άλλους. Ασκεί μια γοητεία και μια εξουσία, θα έλεγα...».

Εχετε κάνει εξώφυλλα που άφησαν εποχή: όπως εκείνο φωτογραφημένη ως Wonder woman. Πόσο διαφέρει εκείνο το κορίτσι από τη σημερινή γυ­ναίκα που είστε;

«Απέχει πολύ! Η αλήθεια είναι ότι αλλάζω συνέχεια. Το ζητού­μενο είναι να εξελίσσομαι. Δεν μου αρέσει η στασιμότητα, ούτε να κάνω βήματα πίσω. Ζω το τώ­ρα και κοπάζω μπροστά».

Οταν φέρατε τον γιο σας στον κόσμο, βάλατε την καριέρα σας σε δεύτερη μοίρα, πράγμα που κάνατε και όταν γεννήθη­καν και οι δύο κόρες σας. Πό­σο εύκολο ήταν αυτό για την ηθοποιό και τη γυναίκα Θεοφανία Παπαθωμά;

«Αγαπώ τη δουλειά μου και την απολαμβάνω. Δεν μου αρέσει να βρίσκομαι στο σπίτι. Δεν εί­μαι νοικοκυρά, ούτε γυναίκα-σπιτόγατα. Οπότε καταλαβαί­νετε ότι όλο αυτό το κλείσιμο ήταν πάρα πολύ δύσκολο, αλ­λά το έκανα συνειδητά για έναν ανώτερο σκοπό. Πιστεύω ότι η γυναίκα πρέπει να μεγαλώνει η ίδια τα παιδιά της. Τα οφέλη είναι πολλά. Το αντίθετο είναι καταστροφικό. Το θέμα είναι η γυναίκα να μπορεί να βρίσκει τις ισορροπίες της μέσα σε αυτή τη συνθήκη, έχοντας τα παιδιά της χαρούμενα κι υγιή», είπε στο ΒΗΜAZINO.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved