A.Οικονομάκου: «Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να κρατήσω κρυφό τον γάμο μου θα το έκανα»
Showbiz

A.Οικονομάκου: «Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να κρατήσω κρυφό τον γάμο μου θα το έκανα»

Την ημέρα της πρώτης επετείου του γάμου τους, στις 6 Οκτωβρίου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να βαφτίσουν τον γιο τους Μάξιμο.

Το μυστήριο αλλά και το πάρτι που ακολούθησε έγιναν σε στενό κύκλο, ενώ η γνωστή ηθοποιός κατάφερε να κρατήσει το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Αποφασίσαμε να κάνουμε τη βάπτιση εντός Αθηνών για να μην ταλαιπωρήσουμε τον κόσμο. Βλέπεις είχαμε κάνει τον πολιτικό γάμο στο Γύθειο, τον θρησκευτικό στη Μύκονο, τώρα να πάμε να κάνουμε μια βάφτιση στη Σαντορίνη; Τυχαία είδαμε ότι η επέτειος μας έπεφτε Κυριακή, που ούτως ή άλλως είναι η μέρα που θα κάναμε τη βάφτιση, οπότε αποφασίσαμε να το κάνουμε και σαν δώρο επετείου και από εδώ και πέρα να θυμόμαστε ότι την ίδια μέρα έχουμε επέτειο γάμου και βάφτισης του Μάξιμου» εξηγεί στο people και ταυτόχρονα παραδέχεται πως επιθυμεί από εδώ και στο εξής να προστατεύει ορισμένα γεγονότα της προσωπικής της ζωής από τα media.

«Προσπαθώ να τα κρατήσω όλα για εμένα και την οικογένεια μου, αλλά είναι ανέφικτο. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στον χώρο που λένε "Εντάξει, αν δεν θέλεις δεν σε βρίσκουν ή δεν τα μαθαίνουν". Πάνω σε αυτό έχω να πω ότι αυτό δεν ισχύει, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Πλέον ο τρόπος που μεταφέρεται μια πληροφορία είναι απίστευτα εύκολος και γρήγορος. Δεν χρειάζεται να έρθει κάποιος παπαράτσι ούτε κάποιος δημοσιογράφος αλλά ούτε κι εσύ να προκαλέσεις. Μπορεί να είσαι απλώς σε ένα café να ακούσει κάτι ο διπλανός σου και από στόμα σε στόμα να φτάσει στα αυτιά όλων.

Ειδικά πλέον με τα social media και τα κινητά, τα πάντα έχουν γίνει πιο εύκολα όσον αφορά τη μετάδοση της πληροφορίας. Για να είμαι ειλικρινής, αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να κρατήσω κρυφό τον γάμο μου θα το έκανα. Δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο να μην επιλέγω εγώ τι θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο και ποιες φωτογραφίες θέλω να δημοσιευτούν. Επίσης, δεν βρίσκω τον λόγο να ξέρει όλος ο κόσμος τι φαγητό είχα στο μενού, τι στολισμό και πόσα άτομα ήταν καλεσμένοι», είπε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved