Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη Νάταλι Θάνου! Δεν φαντάζεστε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της! (photos)
Showbiz

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη Νάταλι Θάνου! Δεν φαντάζεστε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της! (photos)

Μπορεί η Νάταλι Θάνου να έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από την πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, όμως πλέον απολαμβάνει τον ομορφότερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητρότητας. Και αυτό δεν το αλλάζει με τίποτα!

Η εντυπωσιακή καλλονή η οποία έχει διαγράψει λαμπρή ιστορία στον χώρο του μόντελινγκ αλλά και στο τραγούδι, είχε να επιλέξει ανάμεσα σε οικογένεια ή καριέρα και αποφάσισε πως πιο σημαντικό ήταν να βλέπει τον γιο της ευτυχισμένο, γι' αυτό και εγκατέλειψε τα πάντα για να βρίσκεται κοντά του.

Βέβαια, δεν έφυγε ποτέ από τη ζωή της η μόδα αφού τη λατρεύει και έτσι, συγχρόνως με την ανατροφή του 7χρονου γιου της, φροντίζει με τον δικό της τρόπο να δίνει το στίγμα της στον χώρο.

Παρ' όλα αυτά, ο πρίγκιπάς της είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητά της και τον περισσότερο χρόνο της ημέρας τον αφιερώνει σε εκείνον.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μαμά και γιο σε μία ξέγνοιαστη και χαλαρή βόλτα τους στη Γλυφάδα. Οι δυο τους έδειξαν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τον περίπατό τους στη χειμωνιάτικη λιακάδα καθώς πήγαιναν προς τα μαγαζιά προκειμένου η Νάταλι Θάνου να ψωνίσει.

Δείτε φωτογραφίες από τον όμορφο περίπατό τους στον ήλιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved