Έχετε δει το σπίτι Τσιμιτσέλη-Γερονικολού; Θα πάθετε πλάκα με την ερωτική τους φωλιά (photos)
Showbiz

Έχετε δει το σπίτι Τσιμιτσέλη-Γερονικολού; Θα πάθετε πλάκα με την ερωτική τους φωλιά (photos)

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού απολαμβάνουν την ευτυχία τους κεκλεισμένων των θυρών στο όμορφο σπίτι όπου συζούν στην περιοχή του Παπάγου. 

Το ζευγάρι έχει καταφέρει τα τελευταία δυόμιση χρόνια που είναι μαζί να κρατήσει σε κάποια απόσταση τα media σε ό,τι αφορά τη ζωή του και την ευτυχία που βιώνει σε καθημερινό επίπεδο.

Οι δυο τους δείχνουν να περνούν υπέροχα στο σπίτι όπου ζουν, στο οποίο ζούσε παλιότερα η όμορφη ηθοποιός. Όταν λοιπόν αποφάσισαν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη, πήραν και την απόφαση να αλλάξουν λίγο τους χώρους ώστε να προσαρμοστεί στο νέο του σπίτι που είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακό.

Μάλιστα, το ζευγάρι, άθελά του, μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς του καθενός -και ιδιαίτερα εκείνης- στο Instagram, έχουν αποκαλύψει τις πιο όμορφες γωνιές της ερωτικής τους φωλιάς.

Μοντέρνα και άνετα έπιπλα, μίνιμαλ διακόσμηση και τα απολύτως απαραίτητα για την άνεση και τη λειτουργικότητα των χώρων, συνθέτουν ένα πολύ ζεστό σπιτικό που εξυπηρετεί τις ανάγκες και των δύο ηθοποιών.

Αρκεί να δείτε στην gallery φωτογραφίες της όμορφης ηθοποιού όπως την απαθανατίζει ο καλός της -τόσο στο σπίτι τους όσο και σε μικρές εξορμήσεις τους ή σε εξόδους τους για να διαπιστώσετε πόσο όμορφα περνάνε οι δυο τους τόσο στον προσωπικό τους χώρο όσο και εκτός αυτού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved