Νίκος Κουρκούλης-Σότης Βολάνης με το ίδιο τραγούδι;
Showbiz

Νίκος Κουρκούλης-Σότης Βολάνης με το ίδιο τραγούδι;

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει ένα ισχυρό παιχνίδι μηνυμάτων και σχολίων στο Ίντερνετ σχετικά με τα δύο νέα κομμάτια του Νίκου Κουρκούλη και του Σότη Βολάνη.


Οι δύο καλλιτέχνες τραγουδούν το "Ποιά είσαι εσύ" και "Το άρωμα σου", τα οποία όμως όχι απλά παρουσιάζουν μερικές ομοιότητες μεταξύ τους αλλά πάμπολλες ομοιότητες. Σύμφωνα με πληροφορίες το τραγούδι το έχει ερμηνεύσει άλλος καλλιτέχνης στο παρελθόν και οι δύο τραγουδιστές τώρα στην ουσία το "έκλεψαν" νόμιμα. Δηλαδή με την άδεια του δημιουργού. Το "Ποιά είσαι εσύ" του Κουρκούλη ήδη γνωρίζει τεράστια επιτυχία, έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και παίζει πολύ σε όλα τα ραδιόφωνα.

Από την άλλη, ο Σότης Βολάνης έχει διαφοροποιήσει κατά πολύ τους στίχους στο "Αρωμα σου" -το οποίο μετράει ήδη πολλά "χτυπήματα" στο Youtube"-, προσπαθεί να αποδώσει μια διαφορετική στο κομμάτι και σίγουρα αυτό είναι προς τιμήν του. Εδώ μπορείτε να ακούσετε και τα δύο τραγούδια, να σχηματίσετε την δική σας άποψη, ενώ κάνοντας ένα απλό search στο Ίντερνετ θα βρείτε πολλές ακόμη παλαιότερες εκτελέσεις...

Πηγή: tvnea

Δείτε τα βίντεο των δύο κομματιών:


Νίκος Κουρκούλης - Ποιά είσαι εσύ









Σότης Βολάνης - Το άρωμα σου




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved