Ραφτείτε! Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής παντρεύεται λίγους μήνες μετά τον χωρισμό (Video & Photos)
Showbiz

Ραφτείτε! Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής παντρεύεται λίγους μήνες μετά τον χωρισμό (Video & Photos)

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής παντρεύεται το καλοκαίρι λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του!

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο τραγουδιστής στο Happy Day!

Την πιο όμορφη και δημιουργική περίοδο της ζωής του σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, διανύει ο τραγουδιστής! Από την μια, η έναρξη των εμφανίσεων του, από την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, και κάθε Τετάρτη, στο πλευρό του σπουδαίου Τόλη Βοσκόπουλου στο Baraonda, και από την άλλη ο γάμος του !

Όπως εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής το πρωί της Τετάρτης, μεταξύ άλλων στην εκπομπή Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η γνωριμία του με την νυν σύντροφό του αποδείχθηκε καρμική, έγινε ένας πολύ δυνατός έρωτας, τόσο ισχυρός μάλιστα , που τον έκανε μέσα σε τρεις μήνες σχέσης, να της κάνει την πρόταση γάμου!

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε πως όταν πριν από τέσσερις μήνες έχασε τη μητέρα του, χώρισε οριστικά με την πρώην σύντροφό του και γνώρισε την τωρινή του σύντροφο, με την οποία αποφάσισαν να παντρευτούν στις αρχές καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα είπε: «O γιος μου γίνεται 11 χρονών, δε θέλω να γίνει τραγουδιστής. Πριν τέσσερις μήνες έχασα τη μητέρα μου, τη Μεταξία. Αποφάσισα μετά από πολύ καιρό να παντρευτώ με θρησκευτικό γάμο στις αρχές καλοκαιριού. Προσπάθησα να τα βρω με την αρραβωνιαστικιά μο, αλλά δυστυχώς δεν ευδοκίμησε. Τότε μάλιστα που έφυγε η μητέρα μου από τη ζωή, τελείωσε και η σχέση μου. Επειδή η ζωή τρέχει, γνώρισα ένα πολύ θετικό άνθρωπο που με κάνει και γελάω και την κάνω και γελάει. Ο γάμος θα γίνει στον τόπο της νύφης, τη Μύκονο. Ο γιος μου στηρίζει τις επιλογές μου»!

Δείτε ποιος παντρεύεται στην παρακάτω gallery αλλά και στο βίντεο που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved