Στην αγκαλιά του Ντάνου το κορίτσι του Σόμμερ (photos)
Showbiz

Στην αγκαλιά του Ντάνου το κορίτσι του Σόμμερ (photos)

Η ταινία «Χαλβάη 5-0» του Μάρκου Σεφερλή, φαίνεται ότι ήταν η αιτία για να έρθουν κοντά δύο συμπρωταγωνιστές της.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η πρώην σύντροφος του Κώστας Σόμμερ, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, όπως λένε οι πληροφορίες, από την περίοδο που πήραν μέρος μαζί στα γυρίσματα, είναι αχώριστοι.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα νέο ειδύλλιο, το οποίο φουντώνει μέρα με τη μέρα, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να προβλέψει κανείς την εξέλιξη του. Οι δύο τους, σύμφωνα με πηγές, βλέπονται πολύ συχνά, αλλά δεν θέλουν ακόμα να γίνει γνωστό το φλερτ τους. Έτσι κι αλλιώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν μιλάει -με ακρίβεια τουλάχιστον- για τα προσωπικά του. Ακόμα και όταν η σχέση του με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν κοινό μυστικό, εκείνος πάντα απέφευγε να δώσει οποιαδήποτε σαφή απάντηση στον Τύπο.

Όσο νια τη Ναυσικά, κι εκείνη έχει κάθε λόγο να είναι επιφυλακτική με τη δημοσιοποίηση της σχέσης, καθώς η σχέση που διατηρούσε προηγουμένως, εκείνη με τον Κώστα Σόμμερ, είδε σε όλες της τις πτυχές το φως της δημοσιότητας.

Οι δυο τους ήταν μαζί επί 3,5 χρόνια και πολλοί πίστευαν ότι ήταν έτοιμοι να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Κώστας Σόμμερ και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου γνωρίστηκαν σε μια χολιγουντιανή παραγωγή και η σχέση τους ήταν πολύ έντονη με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Οι δυο τους έμεναν κάτω από την ίδια στέγη τα τελευταία χρόνια, στο σπίτι του ηθοποιού στον Αλιμο, ωστόσο η νεαρή ηθοποιός μετακόμισε ξαφνικά στο σπίτι φίλης της στο Παγκράτι, με τις φήμες για χωρισμό να φουντώνουν.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος το επιβεβαίωνε στην κάμερα. «Δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα. Οικόπεδα χωρίζουμε; Όλα καλά. Τι να κάνεις; Έτσι είναι η ζωή. Ολοκληρώθηκε ο κύκλος, κάποια στιγμή πρέπει να πάμε παρακάτω», δήλωνε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός. Λίγο μετά τον χωρισμό του, ο Κώστας Σόμμερ εθεάθη στη Μύκονο με την πρώην παίκτρια του Game of Love, Μικαέλα Σκορτά. Η δε Ναυσικά, έως τώρα ήταν μόνη. Φαίνεται, όμως, ότι αυτό άλλαξε. Μπορεί το "Χαλβάη 5-0" να μην γυρίστηκε στο Χόλιγουντ, όμως, αποδείχθηκε κι αυτό τυχερό για την όμορφη ηθοποιό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved