Αυτά τα χρήματα έπαιρνε ο Μισθός από το «Καλημέρα ζωή»
Showbiz

Αυτά τα χρήματα έπαιρνε ο Μισθός από το «Καλημέρα ζωή»

Ο Σπύρος Μισθός για έντεκα χρόνια πρωταγωνιστούσε στην καθημερινή σειρά «Καλημέρα ζωή».

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για τον Νίκο Φώσκολο, για το αν έχει πλέον προτάσεις για δουλειά, ενώ αποκάλυψε αν έχει κάνει περιούσια από το χώρο της υποκριτικής.

Νίκος Φώσκολος. Μίλησε μου γι' αυτόν τον άνθρωπο.

«Απίστευτο κεφάλαιο. Ανθρωπος ο οποίος μπορούσες να καθίσεις μαζί του να πιεις καφέ... Θα σου πω ένα περιστατικό γιατί μου έχει συμβεί πολλές φορές. Πήγαινα σπίτι του και πιάναμε την κουβέντα, μου λέει για δέκα λεπτά θα μιλήσουμε Σπύρο όχι παραπάνω, γιατί έχω πολλή δουλειά. Εντάξει για δέκα λεπτά και έφευγα τέσσερις το πρωί. Αυτός ήταν ο Νίκος Φώσκολος δεν μπορούσες να σταματήσεις να μιλάς μαζί του. Ήταν απίστευτη πηγή έμπνευσης και φαντασίας. Μπορούσε μια ιστορία που θα σου ξεκινήσει συγχρόνως να ανοίξει δέκα. Σου εξηγούσε σου έλεγε: «Ξέρεις εγώ τώρα θα σου πω αυτή την ιστορία που θα σου ανοίξω, στο "Καλημέρα Ζωή"» και συγχρόνως μου είχε ανοίξει άλλες δέκα».

Το τηλέφωνο σήμερα χτυπάει; Υπάρχουν προτάσεις;

«Δεν χτυπάει και θεωρώ ότι έχω μια υπαιτιότητα. Μετά το 2007 που τελείωσε το "Καλημέρα Ζωή" πήγα στα Γιάννενα τέσσερα χρόνια, και ήμουν διευθυντής στο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων ως καλλιτεχνικός διευθυντής. Όταν τελικά φεύγεις από την Αθήνα, φεύγεις απ' τον χώρο».

Κάπου χάθηκες;

«Βέβαια. Και αν θέλεις έβαλα και άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου. Παντρεύτηκα, ήρθαν τα παιδιά. Αφοσιώθηκα πολύ στα παιδιά μου. Τώρα μεγάλωσαν λίγο και σκέφτομαι να ξαναρχίσω. Θα ήθελα να το ξανακάνω τώρα που δικαιώθηκα. Θα δω αν τα καταφέρω, γιατί όπως καταλαβαίνεις τώρα θα είναι δύσκολο με τη σύνταξη».

Έβγαλες λεφτά από αυτή τη δουλειά; Γιατί κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι με τόσα χρόνια στην τηλεόραση έχεις κάνει περιουσία...

«Εκείνη την εποχή έπαιρνα καλά χρήματα. Περίπου πέντε-έξι χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Εγώ ήμουν προνομιούχος γιατί ήμουν στο «Καλημέρα Ζωή» έντεκα χρόνια».

Έντεκα χρόνια είναι ολόκληρη ζωή δεν είναι εύκολο να βγει.

«Και με κούραση πολλή, γιατί ξυπνούσα κάθε μέρα πέντε το πρωί, διάβαζα γιατί μάθαινα εύκολα το πρωί, γι' αυτό έχω συνηθίσει να κοιμάμαι και λίγο το απόγευμα, γύριζα από το γύρισμα κουρασμένος κοιμόμουν δυο τρεις ώρες και πήγαινα μετά στο θέατρο, αν είχα το βράδυ παράσταση».

Τώρα τι ονειρεύεσαι; Υπάρχει κάτι που ονειρεύεσαι;

«Να δω τα παιδιά μου να μπαίνουν στο πανεπιστήμιο και τίποτα άλλο».

Θα έκανες έναν δεύτερο γάμο;

«Τρίτο θέλεις να πεις. Ο πρώτος βέβαια ήταν πολύ μικρής διάρκειας και δεν υπήρχαν και παιδιά. Δεν ξέρω αν θα έκανα άλλο γάμο. Σίγουρα θα ήθελα να έχω μια σύντροφο ζωής», είπε στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved