Τραγούδια της καρδιάς από τη Γλυκερία
Showbiz

Τραγούδια της καρδιάς από τη Γλυκερία

 «Η αγάπη είναι ελεύθερη» από τη μοναδική φωνή της Γλυκερίας! Παρουσιάστηκε σε γνωστή μπιραρία της Αγίας Παρασκευής το νέο άλμπουμ της αγαπημένης τραγουδίστριας, σε μουσική Γιώργου Ζήκα και στίχους Βάσως Αλλαγιάννη.

Αρχικά, ο σύζυγος της Γλυκερίας Στέλιος Φωτιάδης και παραγωγός του άλμπουμ της με τον Αγγελο Σφακιανάκη καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια ο Αγγελος Σφακιανάκης μίλησε για την καινούργια της δουλειά, λέγοντας πως είναι αποτέλεσμα μιας παρέας.

Η Γλυκερία κατά τη διάρκεια της βραδιάς ευχαρίστησε τους δημιουργούς και δήλωσε: «Αγάπησα αυτά τα τραγούδια γιατί είναι τραγούδια της καρδιάς και όχι του μυαλού» και ευχήθηκε να βρουν τον δρόμο τους και προς τις καρδιές των ανθρώπων που τα ακούν. Καλωσορίζοντας τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, του έδωσε τον λόγο και εκείνος, ανάμεσα σε άλλα, είπε πως χαίρεται που βγαίνουν στις μέρες μας, «μέρες αθλιότητας και οικονομικής δυσπραγίας αβάσταχτης», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, τέτοια τραγούδια, προσθέτοντας πως θεωρεί τη Γλυκερία μία από τις τρεις-τέσσερις μεγαλύτερες τραγουδίστριες του αιώνα.

Highlight της βραδιάς όταν μαζί με τους μουσικούς της και τους συμμετέχοντες στο άλμπουμ Κώστα Μακεδόνα, Μελίνα Ασλανίδου και Δημήτρη Σταρόβα (ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που επίσης συμμετέχει στο δίσκο ήταν άρρωστος και δεν παρευρέθηκε) ερμήνευσαν κάποια από τα τραγούδια του άλμπουμ. Στη συνέχεια, η Γλυκερία κάλεσε και τους υπόλοιπους φίλους τραγουδιστές που ήταν εκεί, τον Γιώργο Μαργαρίτη, την Αναστασία Μουτσάτσου, την Ευσταθία καθώς και τον στιχουργό Πάνο Φαλάρα για να τραγουδήσουν όλοι μαζί.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved