Δημήτρης Τσούτσης: Θλίψη στην κηδεία του «Νικηφόρου» από τους Δύο Ξένους (Photos)
Showbiz

Δημήτρης Τσούτσης: Θλίψη στην κηδεία του «Νικηφόρου» από τους Δύο Ξένους (Photos)

Απέραντη θλίψη στην κηδεία του ηθοποιού Δημήτρη Τσούτση, ο οποίος έγινε αγαπητός μέσα από τον ρόλο του Νικηφόρου Κασιμάτη, συντρόφου της Ντένης Μαρκορά στη σειρά του MEGA «Δύο ξένοι».

Ο Δημήτρης Τσούτσης ήταν πολύ αγαπητός και στην κηδεία του που έγινε σήμερα, Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου φίλοι, συνάδερφοί του ήταν εκεί, στο κοιμητήριο του Βύρωνα για να τον αποχαιρετήσουν.

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια είχε αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας κάνοντας λίγες και επιλεκτικές εμφανίσεις διατηρώντας το χαμηλό του προφίλ.

Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση είχε πραγματοποιηθεί πριν από ένα περίπου χρόνο, στις 22 Ιανουαρίου του 20019, στην παρουσίαση ημερολογίου ΤΑΣΕΗ.

Nα σας υπενθυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Τσούτσης έφυγε από τη ζωή στις 3 Φεβρουαρίου και σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά και στους φίλους του.

Στην κηδεία του που έγινε σήμερα στις 10 το πρωί, ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο Σταμάτης Φασουλής, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Θανάσης Παπαθανασίου, ο Μιχάλης Ρέππας, η Εβελίνα Νικόλιζα, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και πολλοί ακόμη.

Δείτε την gallery που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved