Ο Δημήτρης Σταρόβας για τη διαμάχη με την πρώην σύζυγο του:«Έχω εξηγήσει στην κόρη μας τι συμβαίνει»
Showbiz

Ο Δημήτρης Σταρόβας για τη διαμάχη με την πρώην σύζυγο του:«Έχω εξηγήσει στην κόρη μας τι συμβαίνει»

Δημήτρης Σταρόβας: Ο Δημήτρης Σταρόβας μιλά για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του!


Ο Δημήτρης Σταρόβας αν και είναι πολλά χρόνια χωρισμένος με την πρώην σύζυγό του και διατηρούσαν άψογες σχέσεις μέχρι πρότινος, ήρθαν σε κόντρα τους τελευταίους μήνες με επίκεντρο τα οικονομικά, ενώ κάθε προσπάθεια να τα βρουν εκτός δικαστηρίων έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, μάρτυρας που βρέθηκε δίπλα στον ηθοποιό τον άκουσε να μιλά εξαιρετικά απογοητευμένος για τη στάση που κρατά απέναντί του η πρώην σύζυγός του, στάση που φαίνεται ότι οδηγεί στην αποξένωσή του από την μοναχοκόρη του, η οποία είναι στην εφηβεία.

Ο 56χρονος ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στην Εβελίνα, η οποία αποτελεί και τον κύριο λόγο που έκανε επί σειρά ετών την απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη… Πατήσια – Κολιάτσου!

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν σκυθρωπός έξω από το κτίριο 6, όπου εκδικάζονται αγωγές διαζυγίου, διατροφές και διαφορές γάμου.

Ο ηθοποιός απάντησε στην κάμερα της εκπομπής του Πρωινό, η οποία τον συνάντησε στα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου του νέου «Your face sounds familiar», για το διαζύγιό του.

«Είναι προσωπική μου υπόθεση. Δεν αφορά κανέναν. Δεν χρειάζεται να το συζητάμε, δεν θέλω να πω κάτι.Είναι ένα ανθρώπινο πράγμα που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Δεν υπάρχει καμιά διαφορά επειδή έγινε σε μένα. Έτυχε, τώρα, να είμαι γνωστός. Δεν θα ήθελα να είχε δημοσιοποιηθεί το θέμα γιατί δεν νομίζω ότι αφορούν τον κόσμο αυτά τα πράγματα, πρέπει να τα κρατάμε για εμάς. Δεν θέλω κάτι να πω, τίποτα. Έχω εξηγήσει στη κόρη μου τι έχει συμβεί», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved