Ελένη Μενεγάκη: Το πάρτι γενεθλίων της Λάουρας στο σπίτι στα Μελίσσια (Photos & Video)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Το πάρτι γενεθλίων της Λάουρας στο σπίτι στα Μελίσσια (Photos & Video)

Γενέθλια έχει η κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Λάουρα Λάτσιου!

Η Λάουρα γίνεται 15 χρονών στις 9 Φεβρουαρίου και η παρουσιάστρια ετοιμάζει πάρτι γενεθλίων στο σπίτι τους στα Μελίσσια. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη κάνει ήδη ετοιμασίες για το πάρτι της μεγάλης της κόρης!

Η Λάουρα η οποία πηγαίνει Πρώτη Λυκείου είναι ένα χαριτωμένο ψιλόλιγνο κορίτσι και πια βγαίνει πολλές φορές με τη μαμά της!

Η Ελένη είχε πει για την κόρη της την Λάουρα όταν πρωτοβγήκαν οι δυο τους και πήγαν σε θεατρική παράσταση: «Έβλεπα την κόρη μου και δεν το πίστευα! Χριστέ μου πότε την είχα στην κοιλιά μου και πότε μεγάλωσε… Θεέ μου, είναι το παιδί μου… δεν το πίστευα. Λέω πότε πήγαινα στις θεατρικές παραστάσεις και ήταν στην κοιλιά μου και τώρα ίδιο μπόι να προχωράμε μαζί. Είναι το παιδί μου! Τρελάθηκα! Ήταν η καλύτερη έξοδός μου τα τελευταία χρόνια… Με έχει φτάσει. Έχουμε έναν πόντο διαφορά και της λέω συνέχεια “Έχουμε το ίδιο ύψος” και μου λέει “όχι ακόμα μαμά” και της λέω “Παιδί μου για έναν πόντο, μην το κάνουμε θέμα!”».

Η Λάουρα Λάτσιου γίνεται 15 χρονών και η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε να τις φτιάχνει γλυκά με τα χεράκια της. Δείτε τι αποκάλυψε για το πάρτι γενεθλίων της κόρης της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved