Masterchef: Έχετε δει τα παιδιά του Σωτήρη Κοντιζά; (photo)
Showbiz

Masterchef: Έχετε δει τα παιδιά του Σωτήρη Κοντιζά; (photo)

Masterchef 4: Ο Σωτήρης Κοντιζάς πήρε τα παιδιά του στη… δουλειά

 

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του ως κριτής, στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Ο γνωστός σεφ, εκτός από επιτυχημένος επαγγελματίας, είναι και ένας καλός μπαμπάς.

Με τη Δέσποινα την Ελληνοϊταλίδα σύζυγό του γνωρίστηκαν – που αλλού; - σε ένα εστιατόριο. «Γνωριστήκαμε σε ένα εστιατόριο της Αθήνας. Με υποδέχθηκε, με έβαλε να καθίσω στο τραπέζι, μου πήρε παραγγελία και με σέρβιρε. Τη δεύτερη φορά που πήγα για φαγητό, της έδωσα το τηλέφωνό μου», έχει πει σε συνέντευξή του ο κριτής του Masterchef.


Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια. Ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.
Και επειδή αυτό τον καιρό ο ελεύθερος χρόνος του σεφ είναι ελάχιστος, τα παιδιά «αποφάσισαν» να τον επισκευθούν στην δουλειά του.

Η μικρή Αριάννα-Τσιχίρο και ο μικρός γιος του πήγαν να δουν τον μπαμπάτ τους στο MasterChef 4 και πέρασαν όμορφες και δημιουργικές στιγμές με τον αγαπημένο τους μπαμπά.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τα παιδιά του εξερευνούν το πλατό και τις κουζίνες.

«Όταν δεν πας σπίτι, το σπίτι έρχεται σε σένα. Οι μπόμπιρες ξεπόρτισαν ΜΑΘΤΕΡ ΘΕΕΕΦ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Σωτήρης Κοντιζάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved