Ελένη Μενεγάκη: Έτσι χάνει κιλά και διατηρεί την άψογη σιλουέτα της! Δες το διατροφικό της πλάνο
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι χάνει κιλά και διατηρεί την άψογη σιλουέτα της! Δες το διατροφικό της πλάνο

Με σωστή διατροφή και ένα ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων η Ελένη Μενεγάκη εδώ και χρόνια -μετά τη γέννηση της μικρής Μαρίνας – έχει καταφέρει να διατηρήσει την σιλουέτα της σε άψογη φόρμα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την Ελένη μέσα από την εκπομπή της να δοκιμάζει διάφορες λιχουδιές, της αρέσει πολύ το φαγητό αλλά όχι τόσο πολύ τα γλυκά.

Η παρουσιάστρια δεν ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των γυναικών που κάνουν δίαιτες στέρησης, προτιμά διατροφή αποτοξίνωσης, ιδίως όταν διαπιστώνει πως έχει πάρει κάποια κιλάκια.

Δεν φτάνει βέβαια μόνο αυτό αφού και με ένα 30λέπτο πρόγραμμα άσκησης έχει το αποτέλεσμα που θέλει. Συνήθως όταν βρίσκεται σε πρόγραμμα διατροφής περιορίζει τα μακαρόνια, τα οποία λατρεύει, αυξάνει τις σαλάτες και τα όσπρια ενώ τρώει περισσότερο ψάρι.

Όσο για τις ασκήσεις που κάνει;

Μπορεί η ίδια να μην είναι φαν της γυμναστικής, ωστόσο όταν πρέπει το κάνει και το απολαμβάνει με ιδιαίτερη αδυναμία στις ασκήσεις pilates.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, έχει αποκαλύψει πως η συγκεκριμένη μέθοδος τη βοηθά να επανέλθει στα κανονικά της κιλά μετά από τις παρασπονδίες.

Δες στη gallery ένα ενδεικτικό πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved