Iεροκλής Μιχαηλίδης: «Eίμαι ατάλαντος μουσικά και για αυτό έχω εμμονή με τη μουσική!»
Showbiz

Iεροκλής Μιχαηλίδης: «Eίμαι ατάλαντος μουσικά και για αυτό έχω εμμονή με τη μουσική!»

Ο δημοφιλής ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης μιλά για το θεατρικό σανίδι, τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, αλλά και τη μουσική.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στη διαδρομή του και τι έχει διδαχθεί από αυτή.

Πού βρίσκεται περισσότερο ο Ιεροκλής; Στο σανίδι, στη μικρή οθόνη, στη μεγάλη; Στη μουσική, ίσως;
«Με τη μουσική έχω εμμονή, ακριβώς επειδή είμαι ατάλαντος μουσικά! Με τους Αγαμους Θύτες έφερα, ουσιαστικά, τους μουσικούς μέσα στη δική μου δουλειά, το θέατρο. Κατά τα άλλα, τηλεόραση, θέατρο και σινεμά είναι για εμένα το ίδιο πράγμα. Οι κώδικες είναι διαφορετικοί, η «γραμματική» τους είναι άλλη, όμως η δουλειά του ηθοποιού είναι ίδια και αυτήν εξυπηρετώ, ακόμα και όταν σκηνοθετώ. Είναι η τρέλα του να υποδύεσαι κάποιον άλλον. Αυτό που οι περισσότεροι κάνουν τις Απόκριες κι εμείς το κάνουμε κάθε μέρα».

Τι έχετε διδαχθεί από τη διαδρομή σας;
«Διάφορα, όμως στην πραγματικότητα πολλά μου τα έμαθε ο πατέρας μου. Χωρίς να μου τα πει ευθέως με τη στάση ζωής του. Ο πατέρας μου ήταν ο δάσκαλος μου. Το «μάθημα» είναι να κάνεις αυτά που θέλεις και να είσαι έντιμος πρώτα με τον εαυτό σου και μετά και με τους άλλους. Και να μην παραβιάζεις τις αρχές σου. Βέβαια, αυτό προϋποθέτει και μια άλλη παράμετρο: την καλή προαίρεση. Αν έμαθα κάτι, αυτό είναι ότι κατά 99% φταίμε εμείς για τις επιλογές μας. Δεν μας φταίνε οι άλλοι, ούτε καν οι φθονεροί».

Τα σχέδια σας;
«Πολλά! Πάντα κάνω σχέδια, από τα οποία συνήθως τα δύο τρίτα δεν πραγματοποιούνται! Αυτό που μπορώ να θεωρήσω εφικτό αφορά τους Αγαμους Θύτες. Μετά από 3 χρόνια αγρανάπαυσης θέλω να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια τους. Σκέφτομαι να καλέσω όλους τους κατά καιρούς καλεσμένους μας - και είναι πολλοί οι μουσαφίρηδες! Θα είναι πολλή φασαρία για εμένα, αλλά και πολύ μεγάλη χαρά», είπε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved