Ξεσάλωσαν Σκορδά-Ουγγαρέζος στο πάρτι για τα γενέθλιά τους! Οι πρώτες εικόνες! (video+photos)
Showbiz

Ξεσάλωσαν Σκορδά-Ουγγαρέζος στο πάρτι για τα γενέθλιά τους! Οι πρώτες εικόνες! (video+photos)

Το 'καψαν χθες το βράδυ στο κοινό πάρτι που διοργάνωσαν για τα γενέθλιά τους η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Το ραντεβού με τους καλεσμένους τους για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 40α γενέθλιά τους μιας και έχουν γεννηθεί την ίδια ακριβώς μέρα, και συγκεκριμένα στις 8 Φεβρουαρίου 1980, το είχαν δώσε σε έναν μοναδικό χώρο στην Κηφισιά, ένα πολύ γνωστό εστιατόριο της περιοχής που είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για το μεγάλο πάρτι.

Η πρόσκληση που μοίρασαν στους καλεσμένους τους η Φαίη και ο Δημήτρης.

Σε αυτό έδωσαν το παρών εκατοντάδες φίλοι τους, κοινοί αλλά και προσωπικοί τους φίλοι, κυρίως από τον χώρο της τηλεόρασης.

Φυσικά πρώτοι και καλύτεροι οι στενοί συνεργάτες τους από την εκπομπή όπως ο Άρης Καβατζίκης και η Νάνσυ Παραδεισανού αλλά και η κολλητοί φίλοι της Φαίης Πολυξένη και Σάββας.

Εκεί βρέθηκε και η Ράνια Θρασκιά, η Μαίρη Συνατσάκη, η Σάσα Σταμάτη, ο Κώστας Τσουρός και πολλοί ακόμα φίλοι των δύο παρουσιαστών.

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν το σβήσιμο των κεριών από την τούρτα-υπερπαραγωγή των δύο εορταζόντων, με τη Φαίη να δείχνει ενθουσιασμένη και λίγο πριν σβήσει τα κεράκια να κάνει την γνωστή... ευχή για τη χρονιά που θα διανύσει.

Όσο για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και εκείνος με τη σειρά του ξεσάλωσε, άλλοτε πίσω από τα dexx ως dj και άλλοτε χορεύοντας με τη Φαίη αγαπημένες επιτυχίες του παρελθόντος.

Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα από την υπέροχη βραδιά που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη και στους δύο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved