Κώστας Βουτσάς:  Η δημόσια έκκληση και το ξέσπασμα της κόρης του, Σάντρας (Photos)
Showbiz

Κώστας Βουτσάς: Η δημόσια έκκληση και το ξέσπασμα της κόρης του, Σάντρας (Photos)

Ο Κώστας Βουτσάς εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε καταστολή διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αττικόν, με την οικογένειά του να είναι συνέχεια στο πλευρό του.

Ο σπουδαίους ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδευόμενος από την Αλίκη Κατσαβού.

Η κόρη του Σάντρα μιλώντας στην εφημερίδα Espresso τόνισε για την κατάσταση υγείας του πατέρας της: «Είναι σχεδόν 90 χρονών και η απόφαση των θεραπόντων ιατρών να τον θέσουν σε καταστολή βοηθά τον οργανισμό του να ξεκουραστεί. Μάλιστα έγινε κατόπιν συνεννόησης του επιστημονικού προσωπικού με την οικογένεια του μπαμπά μου. Ο οργανισμός του είναι επιβαρυμένος, δουλεύει πολύ και οι επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις τον τελευταίο καιρό τον έχουν εξαντλήσει. Από μικρό παιδί υποφέρει από άσθμα».

Με αφορμή τα αναληθή δημοσιεύματα σχετικά με την υγεία του πατέρα της, Κώστα Βουτσά υπογράμμισε:

«Ο πατέρας μου δεν έπαθε ανακοπή. Ούτε χαροπαλεύει. Διάβασα τόσες ανακρίβειες, που πραγματικά αναρωτιέμαι σε τι αποσκοπούν. Δήθεν πως η αδερφή μου ήρθε από το Σικάγο στην Ελλάδα για να βρίσκεται δίπλα στον μπαμπά μας. Δεκαπέντε χρόνια έχει επιστρέψει από τις ΗΠΑ η Θεοδώρα. Στην Ολλανδία ζει και διαπρέπει καλλιτεχνικά. Κάνω έκκληση για σεβασμό»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved